2010. május 1., szombat

Szavazás folyt. köv.

A vetélkedős játék szavazásával kapcsolatban beiktattunk egy kis változást. Felkerült az oldalsávba egy névsor a résztvevőkről, akiknem a munkái láthatóak az első forduló összegzésénél. Itt tudtok külön szavazni. Talán könnyebb, és az is szavazhat, aki valami miatt nem tudott/akart indoklást is írni a szavazatához. Emellett megmarad ahozzászólós- indoklós szavazás is, és mert szerintünk ez nagyon fontos, és köszönjük az eddigi véleményeket is.


Köszönöm a szavazós ötletet Rózsaszín Pöttyöknek és a háttérben folyó együttműködést Krisztának. :)


ui: Valaki írt nekem 3-4 napja kedves levelet a csatlakozásával/nme csatlakozásával és egyebekkel kapcsolatban, ami azóta eltűnt. Bocsánat érte. Remélem olvasod ezt, és kérlek küld el újra.
A gépem még mindig nem az igazi, és így a leveleim is össze-vissza vannak. Ha valaki ír, és nem reagálok 2 napon belül, azt kérem írjon újra, mert folyamatosan tűnnek el a leveleim. :( Remélem hamarosan javul a dolog.

11 megjegyzés:

Natti írta...

Szerintem jó ötlet. Én már szavaztam is.

Karina írta...

De ügyes vagy, hogy csináltad? Be vagyok jelentkezve, de a szavazógomb nem aktív, nem sikerül!! HELP!

bemka írta...

Nekem sem megy :(

H. Mária írta...

:)

Aledi írta...

Én sem tudok :(

micuska írta...

Hencsilli milyen néven fut a szavazófelületen?

Zsófi írta...

Nekem is ugyanez a problémám. Aki tudott szavazni, az hogyan tette meg?

Hencsilli írta...

Én sem tudok :( Micuska te is próbálkozz:)

Jandó írta...

Hú, nem tudom mi lett vele. Tegnap este még rendesen működött.De már nekem se enged semmit, pedig 5ször újra megírtam az egészet, de máér belenyúlni se tudtam. :(

De, variáltam rajta, másik modul lett, remélem így működik. Az eddigi szavazatokat bejelöltem rajta. Majd légyszi valaki jelezzen, hogy mostmár tud-e szavazni. Köszi.

Aledi írta...

Működik :)

Cecily írta...

Most már én is tudtam szavazni.