2011. január 12., szerda

Csúcsdísz horgoló játék - eredményhirdetés

Először is gratulálok mégegyszer mind a három versenyzőnek, mind a munkájáért, mind azért, mert így mind a hárman dobogós helyen végeztek. :)

Elnézést kérek, hogyilyen sokárazárom csak le a versenyt, de 2. és 3. versenyző között holtverseny volt. De mivel 3 különböző ajándék van, így muszáj volt különbséget tennünk köztük. Így egy független "zsűri" döntött közöttük.

Így a sorrend:

1. az 1-es versenyző, aki Iza  - ajándéka: 3 gombolyag Kid Mohair fonal
2. a 2-es, vagyis Etti  - ajándéka: 2x50 gr Soffio Plus fonal
3. a 3-as, aki Zsu 1x100 gr Doppio Ritorto horgolócérna

és mellé mindhárman megkapják a decemberi Ameliet.

A játékot és az ajándékokat köszönjük a Fonalshop webáruháznak.

9 megjegyzés:

Iza írta...

Mindenkinek köszönöm a szavazást!És egyuttal szeretnék gratulálni Ettinek és Zsunak is, nagyon tetszett a Ti csúcsdiszetek is.És köszönöm a Fonalshopnak a csodás nyereményeket.

aniko66 írta...

Gratulálok a nyerteseknek! (Én úgy látom átaludtam, akarom mondani átdolgoztam az ünnepeket, mert csak most néztem meg a pályaműveket, így lemaradtam a szavazásról is... ) Írnék most két szót - csakis előremutató, jobbító, segítő szándékkal: KEMÉNYÍTÉS, VASALÁS-BLOKKOLÁS
(hogy megadjuk a módját a befejezésnek). Pusszancs!

Etti írta...

Én is gratulálok, és köszönöm. ^.^

Karina írta...

Gratulálok a nyertesenek! Mónikának köszönjük a játékot. Nekem sem volt időm-energiám valami szép és nagy díszt készíteni, talán majd az idén. Az Amelie-ben lévő angyaok például csodaszépek, csak időben el kell őket kezdeni.
Készítsetek szépségeket a fonalakból! Grat!

micuska írta...

Gratulálok én is, Ti hárman megmentettétek a "haza" becsületét;-)

Névtelen írta...

Sziasztok! Bocs, hogy itt kérdezem meg, de talán ezt elolvassa valaki aki tud segíteni. Szeretném megtudni, hogy kell csinálni az egyszerre befejezett egyráhajtásos pálcát?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv Zsóka

Karina írta...

Elkezded az egyráhajtásos pálcát, 1-et ráhajtasz, áthúzod a szemen, de a következő utolsó mozdulat még vár, készítesz még egy ilyet vagy kettőt, vagy amennyit a minta megkíván,és csak a legvégén készíted a befejező hurkolást, az összes pálca tűn maradó szemein keresztül.Remélem érthető, keresek videót..

Karina írta...

http://horgolas.gportal.hu/gindex.php?pg=25897635
videót nem, csak ezt találtam

Névtelen írta...

Kedves Karina!
Nagyon köszönöm a választ, teljesen érthető :).
Üdv Zsóka