2011. június 17., péntek

A tékozló lány levele

Nagyon eltűntem mostanában a horgo-blogról, kérlek nézzétek ezt el nekem. 3 fiú mellett tényleg nem jut annyi idő a hobbikra, mint szeretném. Blogomat is ritkásabban írtam, és bevallom, mások blogjait is csak elvétve látogattam. Ellenben több nagyon kedves alkotóval "élőben" tartom a kapcsolatot, alakult egy kis műhely-csoport, ahová meghívást kaptam, s ennek nagyon örültem, azóta izgatottan várom azokat a szombat délutánokat, mikor találkozhatunk. Bátorítalak benneteket, hogy keressetek a lakókörnyezetekben hasonszőrű alkotókat ti is!
A tavasz egy nagy titkos projektről szólt, készítettem egy táskát, amit beneveztem a Fonalshop.hu és az Amelie közös pályázatára és beválasztották! Nagy izgalomban telt az idő, míg megjelent, erről kicsit bővebben írtam a blogomban is.
Még annyit, hogy valószínűleg helyhiány miatt eléggé megrövidítették a leírásomat az újságban. Ha valaki elkészítené, de elakad, kérem keressen meg, szívesen segítek. Elérhetőségem a blogomon.

Szintén titokban készült egy kendő nagyfiam tanárnőjének, az osztálytól ezt kapta ajándékba, valamint egy kis kitűző egy másik nagyon kedves tanítónknak.






Most ennyit tudtam mutatni, szép nyarat és izgalmas találkozásokat kívánok mindannyiunknak a nyárra!



6 megjegyzés:

Karina írta...

Hogy észrevegyem, ha írtok:
:)

Jutka írta...

Nekem nagyon tetszik mind kettő!
Ügyes vagy.

kökörcsin írta...

Még mindig gyönyörűek a munkáid:)

Karina írta...

Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok!

Zsófi írta...

Karina ez milyen fonal? (kendő) csodaszép. szeretnék ilyet

Karina írta...

Kedves Zsófi!
Nem is tudom, hogy maradt le a fonal maga, hisz figyelni szoktam rá, hogy leírjam, bocs. Szóval ez egy Zitron fonal, a Fonalshoptól, 2 gombóc kellett hozzá. Itt a linkje:
http://fonalshop.hu/trekking-handart-kezzel-festett-fonal-java-575-darabaron-p-2169.html