2011. január 5., szerda

Szürke beret és baktus szett + szürke sapka







Barka Felhő New York, 100% extra finom merino gyapjújából készült a beret-baktus szett, és a külön szürke sapi. Álompuha, nagyon finom, meleg fonal ez, egyszerűen imádom. :)
Félpálcákkal készültek a sapik és a baktus is. Most gombot is varrtam a baktusra, így még sokkal kényelmesebb hordani, mintha megkötném. :)

7 megjegyzés:

Annus írta...

Mostanában egyre kevesebb komment érkezik, pedig az ember lánya annyira várja a visszajelzéseket..

Nagyon tetszik az összeállításod! Mind a fonal, mind a forma remek választás..és akkor még a színéről nem is beszélve:-)

Jutka írta...

Nekem is nagyon tetszik!...

elfogadnám:)))

Marcsi írta...

Nagyon szép kollekció!

kökörcsin írta...

Nagyon szép lett! Én bizony elfogadnám. Imádom ezt a színt. Mindig félek a gyapjú fonaltól, nem szúr?

Amelie írta...

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

A felső szett nálam csak rendelhető, ez az első összeállítás most az enyém lett. :) Amúgy ez az első sapka-baktus, amit direkt magamnak horgoltam. Valahol olvastam azt, hogy ugye a suszter cipője mindig lyukas, szóval eldöntöttem, hogy meglepem magamat. :))

Kökörcsin: először én is emiatt hezitáltam, mindig csak nézelődtem a barkán, de a sok visszajelzés arról, hogy milyen puha, engem meggyőzőtt. Amikor megérkezett a csomag, és a kezembe vettem a fonalat, teljesen elámultam, tényleg nagyon puha és habos. És én is beleestem abba, hogy hiába volt már nálam a fonal, sajnáltam belőle először horgolni, úgy elnézegettem őket, meg néha megfogtam őket, és ámuldoztam. :))

kisboszi írta...

Sziasztok,

Mi az a "baktus"?

Amelie írta...

Legegyszerűbben úgy lehetne megfogalmazni, hogy háromszög alakú horgolt sál.

Az oldalamon megtalálod a leírását, hogyan is kell, illetve lehet meghorgolni: http://fairyberry-amelie.blogspot.com/2010/12/horgolt-baktus-leirasa.html