2010. augusztus 20., péntek

egy berliner Bécsben

Jó rég nem írtam, mert bár horgolgattam kisebb dolgokat, valahogy mindig hamarabb elkerültek tőlem, mint, hogy lefényképeztem volna.
De ezt a nagymama-kendőt magamnak csináltam, és már alig várom, hogy a csípős, hideg őszi reggeleken beleburkolózhassak :)A mintát anyahajó blogján láttam, bár ott egy sokkal finomabb kivitelben látható. Az én fonalam nagyon vastag, kilences tűvel horgoltam, de tízessel is lehetett volna.
Eddig értetlenül figyeltem a kötős kolleginák rajongását a kendők iránt, de azt hiszem, most már engem is megfertőzött a dolog: árgus szemmel figyelem a családomban, ki hogyan reagál, ha mutogatom neki az enyémet, hátha kiderül, hogy ő is szeretne egyet nagykendőt. Karácsonyra biztos készen lennék még párral.

6 megjegyzés:

fxtina írta...

Nagyon szép lett! Nekem ötös a legvastagabb horgolótűm, azzal is élmény horgolni, el tudom képzelni, milyen jó lehetett kilencessel... :-)

Kathy írta...

En nem iratkozhatnek fel a karacsonyi listara? :)) Irto jo lett!

Karina írta...

Nagyon szép lett! Viseld egészséggel! És el ne ajándékozd mégis, én jártam már úgy, hogy ez most biztos az enyém lesz, aztán mégis ...

Névtelen írta...

Nagyon szép. Gratulálok!

Nils Holgersonné írta...

koszonom, koszonom :)

ez mindenkeppen marad az enyem!

Kathy :) te olyan gyonyorusegesen aprolekos dolgokat csinalsz, nem gondoltam, hogy egy ilyen elnagyolt kendo tetszik!

gyöngyvirág írta...

Nagyon szeretném a mintát magyarul, ha lehetséges. Tudnál segíteni???