2010. november 8., hétfő

Nyakmelegítős játék - eredményhirdetés!!!

Lezárult a napokban a nyakmelegítős játékunk, és a beérkezett szavazatok alapján a nyertes: a 12-es alkotás, amit Zsu készített (neki még nincs blogja, így még nem ismeritek). Nagyon gratulálok. Gyönyörű fonalakkal lehetsz ezáltal gazdagabb.

Örömmel mondhatom, hogy egy nyakmelegítő sem maradt szavazat nélkül, ami azt jelenti, hogy valakinek a kedvence lett. :)

Most nem írnék pontokat és százalékokat a többieknél - hogymiért, azt mgtudjátok, csak olvassátok végig a bejegyzést. :)) Viszont elárulom, hogy melyik nyakmelegítőt ki készítette.

1: Aledi
2: Amelie
3: Andi
4: Bubi
5: Jandó
6: Jutka
7: Karina
8: Lívi
9: Mephaela
10: Natti
11: Rojalka
13: Zsizsa
14: Mágika
15:Fxtina

Köszönöm mindegyikőtöknek a munkátokat, és hogy volt kedvetek játszani. És köszönet a Fonalshop-nak, hogy létrejöhetett ez a játék.

Ó, és itt jön a meglepetés. Nagyon tetszett minden nyakmelegítő Mónikának is, aki a fonalshop.hu vezetője. Így hát gondolkodtunk a dolgon, hogy hogyan is lehetne mindenki kicsit nyertes, az elismerésen kívül. Ezért mégegy esélyt kap mindenki, aki részt vett a játékban. :)
Mónika felajánlott 1x2 gombolyag világosszürke Lana Naturale Inca fonalat (50% alpaka, 50% gyapjú), + még 3x1db őszi Ameliet, amit a versenyzők között fog kisorsolni.

Aki szeretne az újabb ajándékokért versenybe szállni, csak annyi még a teendője, hogy regisztrálja magát a fonalshop.hu oldalon, és küld az ottani címre egy e-mailt, hogy ő is részt vett a nyakmelegítős játékban, és milyen néven. A csütörtökig (nov. 12.) beérkezett regisztráltak vesznek részt a sorsolásban, mert pénteken sorsolás!!

További jó horgolást mindenkinek!

2 megjegyzés:

Mágika írta...

Zsu!
Gratulálok!



Jandó és Móni!
Köszönjük az újabb nyerési lehetőséget!

Barbara írta...

Köszönjük a lehetőséget! Zsu-nak én is gratulálok, és minden kedves versenyzőnek is. Tényleg szép alkotások lettek :) :)