2010. december 3., péntek

A karácsonyfa (csúcs) dísze - játék

Tudom, hogy még tart az előző játék szavazása, a hosszabbítás miatt, de remélem ez nem zavar senkit abban, hogy már gondoljon egy következő játékra is. :) Ezzel szeretnénk nektek kedveskedni még így karácsony előtt, és idén utoljára.

Ez a játék és a nyeremények újból a Fonalshop webáruháznak közönhető.

És akkor jöjjön a feladat: csúcsdísz készítése a karácsonyfára, természetesen horgolva (hogy ilyen vidám legyen majd a fátok, és ne legyen ilyen kopasz a teteje :))))  )




Remélem, hogy ez plusz motiváció, hogy valami saját készítésű dísszel még szebbé tegyük a karácsonyfánkat. Nem tudom ez másnál hogy van, de nálunk már többször eltört a csúcsdísz, úgyhogy horgolva még praktikus is lenne.

Ó, és még mielőtt bárki aztgondolná, hogy erre már karácsony előtt nem lesz ideje, ne aggódjon, mert ráér a képpel és az elküldésel a két ünnep között is! Úgyhogy bőven lesz rá idő.

A határidő és a nyeremények:

- minden versenyre regisztráló kap 5% vásárlási kedvezményt a fonalshop.hu-n, amit február 15-ig válthat be, csak be kell írniuk a játék nevét rendelésük mellé a megjegyzés rovatba

a versenyre való jelentkezés után, ami dec. 14-e, kisorsolunk 5 Ameliet a jelentkezők között, és ezt rögtön postázásra is kerül (itt kérek mindenkit, hogy csak olyan jelentkezzen, aki el is készíti majd a díszt és küldi is a képet!!! - vagyis dec. 8-ig csak ilyen jelentkezzen, utána is még lehet, csak akkor lemarad az újság sorsolásról, de a nyertesnek járó ajándékért még indulhat :) )

- a versenyt nem zárjuk le karácsony előtt, hanem mindenki a saját fájára készítse a díszt, majd ott fotózza le, s ráértek a képeket beküldeni két ünnep között, s utána jön csak a szavazás. Így eredményt január első napjaiban hirdetünk.

- így hát a beküldési határidő:  dec. 29. (vagyis 1 képet küldjetek, ami lehet kollázs is a yutekk@gmail.com címre, a szokásos módon a fán lévő csúcsdíszről)

- a fődíj pedig egy igazi luxus kategóriába tartozó fonal: 3 gombolyag Kid Mohair fonal ( 80% kid mohair, 20% nejlon; 230 m/25 gr; igazán olyan pihe-puha, 3-as tűhöz való - ebből a mennyiségből már egy nagy csipkekendő is kitelik), tejszín színben
- a második díj 2x50 gr Soffio Plus fonal, (50% akril 40% moher 10% gyapjú)

- a harmadik díj pedig 1x100 gr Doppio Ritorto horgolócérna fehér

-  a 3 nyertes is kap még 1-1 Ameliet, ha előtte nem kapott volna
 
Jó játékot és örömteli készülődést!

2 megjegyzés:

Iza írta...

hát akkor én leszek az első aki jelentkezik erre a játékra?megbabonáztak a fonalnyeremények....:)

Etti írta...

Engem is megbabonáztak. :) Csak kezdő vagyok és nem voltam biztos magamban, így nem jelentkeztem addig, míg ki nem találtam valamit és neki nem kezdtem. És sikerült már fele, úgyhogy most már merek jelentkezni én is. ^.^