2011. június 10., péntek

Segítség!

Az úgy történt, hogy ellopták a horgolótűmet. Na, nem tudták mi van a táskában, csak úgy vitték. Nem mellékesen volt benne egy 35ös cipellő (gondolhatjátok milyen nehezen találok 35ös cipőt, az a bolt már rég nincs meg ahol ezt sikerült...) és mellékesen kiderült, hogy egy 38as lábú nő vitte el... És abban a bizonyos táskában volt az 1,25ös INOX horgolótűm is, amit anyukám hozott Németországból (amivel a Fányt horgoltam), és megint csak nem mellékesen egy horgolt nyaklánc és fülbevaló hozzá és egy csomag fülbevalókapocs, plussz a kedvenc kis fekete pulcsim. Hát igen, panaszkodom... Főleg azért, mert ez a nőce amikor meglátta a szerzett zsákmányt, jó nagyot csalódott és bizonyára a legközelebbi kukába dobta.
Tudja valaki, hogy hol lehetne a képen látható horgolótűt szerezni? Pont ugyanilyet szeretnék... Német licitálós oldalakon láttam, de azért attól hátha van egyszerűbb megoldás is...




11 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Megnézem este otthon, nekem tuti van ilyen, de nem tudom, hogy 1.25-ös-e. Ha igen, átadom szívesen, van egyenesből is ekkorám.

tapka írta...

Szia! Ezzel a csomagolással nekem a M*ller drogéria rémlik.

fxtina írta...

köszönöm, köszönöm, már azt is, hogy felcsillantottátok a reményt! :)

Szilvi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
perec írta...

Szia!

Én pont ilyen horgolótűt vettem Németországban a Schleker-ben, szerintem esélyes, hogy a magyar boltban is van.

Babi néni írta...

Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem a Varróházban is árulnak ilyesmi horgolótűket. Csak nem vagyok benne biztos, mert nekem ebből a méretből a Tulip jön be (reatex és röltexek is)

Nyeletlen inoxokat árul a röltex is.

Omma írta...

Tuti lehet közelebb is kapni,mert nekem 1,5-ös van ilyen.
Nem tudom hol szereztem....

KicsiKató írta...

Megnéztem, sajna az enyém 1,5-ös :(

Belinda írta...

Honann tudod, hogy 38-as a lába? :)

aniko66 írta...

Én ezeket a típusú tűket a Burda Boltban vettem, ami a Blaha és a Rákóczi tér között van a körúton. Ott biztosan találsz!

fxtina írta...

köszöszönöm szépen Mindenkinek! pár lelőhelyet felsoroltatok, mostmár biztosan be tudom szerezni valamelyikben.
Belinda, hosszú a sztori, de a kérdésedre a válasz az, hogy valójában láttam is a nőt, kicsit félre lökött a cipőboltban, épp egy szandált próbált... utólag kiderült az eladóktól, hogy félre is tetette, hogy majd visszajön érte, miután elintézte dolgát a bíróságon... hát nem ment érte vissza... az eladók nagyon rendesek és megértőek voltak, ők látták, hogy az a nő viszi el a zacskót, de nem tudták, hogy az nem az övé. elkérték a telefonszámomat, ha véletlenül megkönyörülne a lopó, és visszahozná a zacskómat, azzal, hogy véletlen volt... vagy esetleg visszajönne a 38as szandálért... hát ennyi :)