2010. június 1., kedd

Fürdőszobai kilépő


Ide is felteszem a 3. fordulós játékra készült fürdőszobai kilépőt, mert valami miatt nem nagyítódik ki, és gondolom nem mindenkinek van ideje ellátogatni a blogomra. Ha mégis lenne, amit persze megköszönök, akkor még több részletet itt olvashattok róla.
A lényeg hogy minden évben találok pár pólót ami menthetetlenül használhatatlan. Eddig ezeket többnyire kidobtam, most viszont ez készült belőlük.
Éljen az újrahasznosítás!!!

10 megjegyzés:

Ledorka írta...

Szuper ötlet! Nagyon tetszik a megvalósítása is. :)
(Csak kibicelek a pálya széléről. :) )

H. Mária írta...

Ez egy nagyon jó kis ötlet. :) És valóban igaz, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul. :) Már, aki tudja, hogy mit kezdjen vele. :))))

Kérdésem lenne: Hol lehet az alapokat megtanulni. (ill. én tudok horgolni, csak hogyan tudok négyzetet készíteni?) Szeretnék egy ágytakarót készíteni, de nem tudom hogyan fogjak hozzá. :) Segítenél. Még egy kérés, ha írnál a blogomba ezzel kapcsolatban azt megköszönném (nagyon sok blogba látogatok, írok megjegyzést és van, hogy elfelejtek visszamenni). :(
Köszi. :)

Gabella írta...

Nagyon szuper ötlet!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natti írta...

Előkeresek már valami régi pólókat én is és kipróbálom.
Azt tudom és láttam már hogy hogyan kell a pólókat előkészíteni, de lehet, hogy Te is tudnál ebben segíteni (esetleg képekben v.videóval)mert nem tudom már hol is van a bemutatás.
Köszi.

JAjjjj!!!! Nagyon ötletes és csodás, főleg a "zöldsége".

Natti írta...

Bocs, most már elolvastam a blogodat is. Láttam, hogy Krisztánál van a megoldás kulcsa.
Akkor próbálkozom.

Zsizsa írta...

Ez egyszerűen gyönyörű! A színei, a minta, az ötlet! Gratula! :-)

micuska írta...

Mekkora ez a szépség? A nagyításon olyan, mintha kötött anyagok lennének. valóban?

picinyszepsegekotthona írta...

Sziasztok! Marcsi írok a blogodba! Igen, az anyag előkészítést a Kriszta által megadott helyen láttam, de nem bonyolult, levágod a póló test részét, bevagdalod csíkokra úgy, hogy egy kb 5 cmeres rész egyben maradjon, majd mikor kész a csíkózás a megmaradt rész átlósan kel felvágni, így folyamatosmarad a fonalad. Nagyon jók a képek a blogon róla. Ha valaki nem találja majd bemásolom ide is a címét.

Micuska kötöt az anyag, mivel a pamut pólók anyaga alapban kötött. :D

picinyszepsegekotthona írta...

Elfelejtettem leírnia méretét: 50 cm az átmérője!

Kathy írta...

Nagyon jo lett! Mar en is keszulodok regota hogy kiprobalom, de valahogy sosem jutok odaig! Igy legalabb megvan hozza a loket! :)))