2010. június 23., szerda

Vetélkedősdi


Nem tudok nem hangot adni csalódottságomnak, ami akkor ért, amikor a harmadik fordulós kerek horgolmányom nem fért bele a keretbe a nyúlványai miatt.
Tudom, hogy csak játék, de abban a fordulóban, és ebben is akadnak "nyúlványok". Akkor miért állítottunk fel szabályokat?
Tehát íme mellőzött cicaszőnyegem(itt még bajusz, szemek nélkül) az igazi cicámmal.

6 megjegyzés:

micuska írta...

Ez nagyon aranyos. Nekem simán belefért volna a keretbe. Max. még fülek és lábak nélkül vett volna részt a játékban, és azután csináltad volna készre.:-)

Gabella írta...

Szerintem is nagyon megszigorodtak a szabályok. :(

De a cicaszőnyeg nagyon cuki! Egy külön szavazatot megérdemel!

aarkus írta...

Bocsánat, hogy belekotyogok, annak ellenére, hogy nem játszom: én már azt sem értettem, miért nem lehet csak egyes fordulókban részt venni. (Ezért is nem mertem jelentkezni: mert tudtam, hogy úgysem tudok minden egyes fordulóra produkáli valamit.)
Szóval szerintem is túl szigorúak a szabályok....

picinyszepsegekotthona írta...

Nálam is benne lett volna a háromban!
Egyébként talán ezért lenne jobb ha nem kapnánk annyi szabadságot, hanem megadott dolgot kellene csinálni, így nem lehetne félreértés!
Szerintem meg nem elég szigorúak a szabályok! :D:D:D

Jandó írta...

Kedves Ihigabi! Sajnálom, hogy ez ilyen rosszul maradt meg benned, és még mindig így őrzöd. Sejtem, hogy rengeteg munkád volt benne. Nagyon-nagyon tetszett, nem ok nélkül mondtunk rá nemet. Le is írtam most külön, hátha érthetőbb lesz. Kérlek ne haragudj.

A többieknek meg annyit, hogy köszi a véleményeket, de ezt nekem is elmondhatjátok ám, külön is. Ha olvassátok a többieket, elég eltérőek is lehetnek a vélemények.

Eta írta...

Szerintem elég egyértelműek voltak a szabályok, főleg azután, hogy megkérdeztem, lehetnek-e "nyúlványok". Nem. (Ezért nem küldtem be a "golyós" struccot.) Az egész pedig játék, és játszani meg csak úgy érdemes, ha komolyan vesszük a szabályokat. Nem kellene ennyire versenyként felfognia dogot. A cicád nagyon aranyos - mind a kettő, és jó hogy láthattuk őket.