2010. június 14., hétfő

Pillangós táska

Itt van az első kész táskám! Ami nem is lett az enyém, a tesom kapta meg szülinapja alkalmából.
A táskát már régebb elmentettem, de csak most éreztem késztetést hogy elkészítsem.Kockákból (24 db) áll amikre ráhorgoltam/varrtam a pillangókat, ami lényegében kettéhajtott virág. A pillangó/virág elkészítési modjára véletlenül találtam rá, lépésről lépésre fényképpel illusztrálva , itt nézhetitek meg.

Közelebbi kép a pillangókról. A pillangók a táska egyik felén foglalnak helyet (10 db), nem láttam értelmét mind a két felére horgolni, de természetesen úgy is lehet (sajna a másik felét elfelejtettem lefotozni :( )

Itt egy kép a belsejéről.Nem fogom itt is leírni hogy hogyan , milyen körülmények között született meg a belseje hisz a blogomon is elolvashatod, annyit elárulok hogy nem volt egyszerű. :)

Na és itt van a táska fülecskéje. Bővebb infokért kérlek látogass el a blogomra.

Ja és mivel ez a táska ajándék lett, így készítek magamnak egyet én is. Előljároban ennyit mutatok belőle:


7 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nagyon tetszik, ügyesen megoldottad :)Tesódnak boldog szülinapot, szuper ajándékot kap :)

KicsiKató írta...

Szent irigység! Én is szívesen lennék a tesód, ez a táska nagyon szép lett:)

Kathy írta...

Irto jol nez ki ez a taska, szerencses egy tesod van !!! :))

Névtelen írta...

Elképesztően jól néz ki :)

Zsófi írta...

Hát ez bűbájos. :-D

Iza írta...

Köszönöm csajok! Örülök hogy tetszik nektek is. Amugy még akadt egy személy aki lett volna a tesóm: a tesóm munkatársnője. :)

Ilsalunte írta...

Szia!Gratulálok, igazán gyönyörű munkát készítettél. Csak most találtam meg ezt az oldalt. Én is itthon vagyok gyeden, bár sok szabadidőm nincsen, de táskákat szeretnék tervezni, de ez jobban megtetszett... Esetleg tudnál küldeni olyan webcímet, ahonnan ezt a táskát nulláról elkezdve meglehet tanulni?Vagy legalább a kockát/virágot lépésről-lépésre. Teljesen kezdő vagyok, bár anyukám gyönyörűen horgol.üdv.Előre is köszönöm.Gabi.