2010. június 2., szerda

Lehet szavazni

Mostantól lehet már szavazni a vetélkedő 3. fordulójában szereplő alkotásokra. (Elnézést a csúszásért, csak a kislányom megfázott, és így semmi másra nem jutott időm ebben a 2 napban.)

Az előző fordulók végeredményei nekem megvannak, de direkt nem teszem közzé, nehogy valakit befolyásoljon a továbbiakban. Azt hiszem úgyis nagyjából mindenki figyeli a szavazatokat, a sajátját biztosan.

Itt jegyzem meg, mert mindenkit érint és talán érdekel, hogy a képek kinagyítására még mindig nem sikerült egységes megoldást találni. Azt hiszem ez már így is marad. Nagyban függ a nekem küldött képek méretétől - de ezen a többség nem tud változtatni, mert van aki pl. telefonnal fotóz, vagy nem igazán ért hozzá. Amint észrevettem, néha a feliratozásom során is változik a méret, csak nem tudom miért, és miért nem mindig.
Ezért nagyon köszönöm, hogy felteszitek a saját blogotokon is a képeket, vagy akár itt is. Így mindenki, aki szeretné, meg tudja őket nézni nagyobban is.

6 megjegyzés:

Natti írta...

JAndó!Kriszta!

Nagyon köszönünk mindent.
Szerintem ezek a dolgok (nem lehet nagyítani)olyan apró kis nüanszok, hogy nem is kell vele foglalkozni.
Az a lényeg, hogy a többi SZUPER!

Zsizsa írta...

Jandó, jobbulást a kislányodnak!
És mi köszönjük, hogy ilyen kedves vagy, hogy áldozol az idődből erre is, és próbálkozol, hogy minél jobb legyen minden!

picinyszepsegekotthona írta...

Köszönet a sok munkáért!!!

Zsófi írta...

Azt hiszem, hogy valamiféle képnézegető programmal lehetne megoldani.
Régebben közkézen forgott egy olyan, ami körbe rakta a képeket, és amelyikre az egér tévedt kinagyította, vagy körbe-körbe lejátszotta. Talán Mici emlékszik rá, mert így oldotta meg az esküvői fotós játékát. :-D

Zsófi írta...

Jöhet a következő!

(Dr Bubó-ó-ó!)

;-)))

Jandó írta...

Köszönöm. És lassan jön a következő. :)