2010. június 4., péntek

A kezdet kezdetén...

...még azt sem tudtam, hogy kéne megfogni a horgolótűt, de megfogott az a sok csoda holmi, amit itt lehet látni nap nap után. És elhatároztam, hogy ezt nekem meg kel tanulni! És köszönöm a meghívást is Jandónak, így talán egyszerűbb lesz, ha van hová fordulnom a bajaimmal.

Magamról néhány szót: 20 éves vagyok, még tanulok, és nagyon szeretem a kézzel készült dolgokat, meg az állatokat (otthon 4 cica). És nemrég indítottam egy blogot ( Kreatív Kuckóm ), ahol majd mindenféle kreatívságaimat szeretném megmutatni a nagyközönségnek.

A horgolásról: aznap este, mikor Jandónak írtam, már szereztem egy horgolótűt a nagyimtól, és anyutól fonalat. És hozzákezdtem, egy könyvből megnéztem, hogy kell elkezdeni, és lett belőle egy kicsit gombára hasonlító lila képződmény (szerintem cuki). Második nekifutásból egy nyaklánc kerekedett, íme:
Több képet is fogok róla feltenni a másik blogra. És harmadikra (egyelőre ez az utolsó), lett egy valami. Igazából egy bármi, konkrétan már három felhasználási módját is felfedeztem, és még biztos nincs vége. Így alátét, mondjuk bögre, vagy tányér.

Így már kis kalapocska egy baba fejére (játékbaba):
És most éppen kantáros mobiltartóként funkcionál, erről még nincs kép (az a mobil van benne, amivel fotóznék...)

Na jó, azt hiszem, kicsit hosszú lett, de talán nem haragszotok meg érte! :) Mondjatok véleményt a termelésemről, és Jandó, ez alapján légyszi döntsd el, hová tartozom. Ezeket mind fejből készítettem, nem volt hozzá minta.

Sok fonalat és időt a munkához!

Zilla

5 megjegyzés:

ihigabi írta...

Szépeket csináltál! Bíztatóan szépek, ahhoz képest, hogy csak most kezdtél horgolni.
Üdv itt!

Natti írta...

Szia, nagy szeretettel fogadunk
Téged is. Érezd magad jól közöttünk.

micuska írta...

Isten hozott köztünk! Klassz, hogy több funkcióban gondolkodsz.

Zilla írta...

Köszi, köszi, köszi a pozitív visszajelzéseket, ezek nagyon feltöltenek ám! :) Szeretek több funkcióban gondolkodni, sokkal kihasználhatóbbak a dolgok. És igyekszem majd fejlődgetni is... :)

Jandó írta...

Nagyon ügyes vagy, meglátod menni fog ez, egyre jobban. :)A besoroláson meg még gondolkodom.