2010. július 1., csütörtök

A horgolás örömei mostanában nálam :)

Annyi minden történik mostanában velem, hogy alig van időm, hogy ide is dokumentáljam a horgolmányaimat.
Azzal kell kezdenem, hogy az előző versenyfordulóra készült takarócskám a gazdájához (Ribizlifoto) került, aki már használta is egy édes kis babus fotózásánál és nagyon szép képek születtek vele, pl. ez:


Aztán pulcsi nemezelésével készítettem egy táskát a fonalaimnak, amire természetesen horgolt virág, most egy kék rózsa került:

Szülinapomra pedig készítettem magamnak egy Mary Jane mamuszkát, Altair fordítása segítségével, ezúton is köszönet neki! Picit változtattam rajta, pl. 3-as tűvel horgoltam, hogy tömörebb legyen, de nagyjából követtem a laírást.

És most este még egy öröm ért. Én nyertem Anyahajó játékában a gyermek sapkát, ami Domának fog készülni! Igaz, hogy én is tudok neki sapit horgolni, de mégis nagy boldogság ez nekem. Köszönöm, köszönöm itt is!

Eszembe jutott, hogy majd lehetne egy olyan játék is, hogy egymásnak készítünk apró kis horgolmányokat, csak úgy, hogy örömet szerezzünk vele. Biztos jó érzés valaki más keze munkáját kézbe venni, én legalábbis nagyon élveztem bontogatni a horgolt blokkokat mikor érkeztek, mert mind más és más volt, ott volt a kezetek munkája a kezemben. 
Na, elkalandoztam, jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek! 

5 megjegyzés:

Kathy írta...

Ez a mamuszka nagyon aranyos!

Karina írta...

Köszönöm Kathy! :)

Amelie írta...

Nekem is a mamuszon akadt meg először a pillantásom, ezt a két színösszeállítást amúgy is imádom. :D
A babatakarót pedig már a blogodon megcsodáltam, a mintája is nagyon szép. :)
És így utólag is Boldog Szülinapot kívánok. ^^

Babi néni írta...

Ó, hát igazán nincs mit! :o)

Karina írta...

Örülök, hogy tetszik a mamusz, hordom is ám, igaz, csak esténként. Most így nap közben olyan jól esik a mezitlábazás :)
A köszöntést is köszönöm, öregszem :))
Altair, azt is nagyon élveztem, hogy saját megjegyzéseddel egészítetted ki a fordítást, így olyan volt, mintha ott lettél volna mellettem és beszélgettünk volna :)hihi