2010. július 18., vasárnap

Vetélkedő - eredményhirdetés!!!!!

Már biztos mindenki nagyon várta, hogy megtudja ki nyerte a vetélkedőt. :) Ééééééssss végre itt is van, akiknek gratulálhatunk:

1. Elina

2. Karina

3. Aniko66


Szívből gratulálok/gratulálunk, és nagyon köszönjük mégegyszer a munkátokat!

Persze az összes résztvevőt gratuláció illeti meg, aki akár egy fordulón is részt vett. Köszönet azoknak is, akik a szavazataikkal segítették a versenyt. :)

Hm, most biztosan azt gondoljátok, hogy ennyi volt az egész? Bár az elismerés is valami. De nem csak ennyi ám. :))) Krisztával mindketten készültünk ajándékokkal is. Remélem tetszeni fognak nektek és hasznosak is lesznek. Mutatom is.
Kriszta ezt a szettet készítette nektek (persze külön-külön mindhárman kaptok egy ilyet, nem közösen :) ) :
Fekete-fehér szett, horgolt, fülbevaló, nyaklánc, karkötő.
Én pedig horgolótű tartókat készítettem (igaz, hogy ez nem horgolt, de talán strapabíróbb varrva, mint horgolva, és színesebb is) :

3 különböző színű készült, hogy lehessen választani. Arra gondoltam, hogy először Elina választhat, mint 1. helyezett, majd Karina, utána Aniko66 (boccs, te már így nem tudsz választani, de talán nem baj). Ha ez persze így megfelel nektek is.

Csak, hogy jobban lássátok, hogy milyen is, egy kis leírás hozzá: 10 horgolótű fér bele. Különböző méretű helyek vannak, a különböző vastagságú tűknek. Vatelinnel béleltem, hogy jobban védjen, és össze lehet csavarni, hogy kisebb helyen elférjen.

Ezenkívül kaptok még egy oklevelet. De ilyet mindenki kap, aki részt vett a versenyben, hogy maradjon emlék a vetélkedőről.

15 megjegyzés:

bemka írta...

Nagyon szépek és értékesek a díjak . Gratulálok a nyerteseknek, és gratulálok a szervezőknek.
Sajnálom, hogy menet közben kimaradtam a mezőnyből, de így is öröm volt, köszönöm :)

Kriszta írta...

Mi köszönjük a résztvevőknek, izgalmas játék volt :)
Én is gratulálok mindenkinek! :)

Cecily írta...

Gratulálok a 3 helyezettnek, nagyon ügyik vagytok ám!;) És ezek a nyeremények...csodásak.Azt a horgolótűtartót nagyon irigylem.:P

Hencsilli írta...

Én is gratulálok a helyezetteknek! Nagyon jó kis játék volt!:) Köszönöm,hogy ennyit dolgoztatok rajta!

Eta írta...

Gratulálok a nemes versenyt megnyerteknek. :o))) Igazán megérdemlik a jutalmakat. A szervezőknek pedig köszönet a jó kis játékért, reméljük, lesz még valami hasonlóra mód a későbbiekben is.

Mesi írta...

Gratulálok az első három helyezettnek, és minden résztvevőnek!
Az ajándékok pedig gyönyörűek!

Gabella írta...

Én is sok szeretettel gratulálok az első 3 helyezettnek!

elina írta...

Huuuuuuu......aztaaaaaa.....en uuuuuugy orulooooook:-)))))))))azta mindenit...hat ez szuper...koszonoooooooom....:-)))))

Alom szepek a dijak...jaj de buszken fogom viselni az ekszereket es a horgolo tu tarto imadom es a viragossat valasztom. Koszonooooooooom:-))))

Es perszehogy gratulalok a tobbieknek is...:-)

micuska írta...

De aranyosak vagytok! Gyönyörű ajándékokat készítettetek. Biztosan váratlanul kedves meglepetés a helyezetteknek. Én pedig nagyon kíváncsi vagyok az oklevélre.

Zsófi írta...

Én is gratulálok, elsősorban a nyertesünknek, aztán a helyezetteknek, majd a végig kitartóknak és végül a hozzám hasonló próbálkozóknak! :-DDD

Kathy írta...

Gratulalok minden nyertesnek es resztvevonek! Nagyon ügyi-bügyik vagytok, es az ajandekok egyszeruen csodalatosak!:)))

Mágika írta...

Gratula a résztvevőknek és külön a dobogósoknak!
Én ugyan egyet nem böktem a versenyben, de az ajándékok bármelyikét elfogadnám. :-)

aniko66 írta...

Köszönöm, hogy veletek játszhattam! S köszönöm a játék szervezőinek a "vezénylést", s nem utolsó sorban a kedves ajándékokat! :)

Karina írta...

Ó, hogy pont most kihagytam egy napot és nem jártam erre! Nagyon boldog vagyok és nagyon örülök, hogy dobogós lehettem! Nagyon igyekeztem ám szívem-lelkem beletenni a darabokba és talán a fejlődés is érzékelhető volt menet közben :) Jandó, Kriszta! Sokszor mondtam már, hogy köszönöm a szervezés elvállalását és igazán megható, hogy ilyen szép ajándékokat kaptunk!! Csodaszép az ékszer-szett, lelkes gyártója és viselője is vagyok mostanában az ilyen szépségeknek. A horgolótű-tartónak is iszonyúan örülök, nagy becsben fogom tartani. Szegény Anikó mostanáig várt rám, hogy megtudja, melyik lesz az övé, remélem nem bánja, ha én a sokszínű-pöttyöset választom, bár mind nagyon szép! Köszönök még egyszer mindent!!!

picinyszepsegekotthona írta...

Gratulálok a nyerteseknek!