2011. március 1., kedd

Egy kis változás

Mostanában sajnos elég kevés időm van, ezért a blogot is kicsit elhanyagoltam, vagyis inkább nem törődtem eleget vele. Bocsánat érte. Elnézést azoknak is, akikneknem válaszoltam a bloggal kapcsolatos leveleire. Az időhiány és más dolgok mellett volt még egy komoly oka a hallgatásomnak, amin rengeteget gondolkoztam.

Szóval tudom, hogy azt írtam mindenkinek, aki tag lett, hogy nem várunk el itt kötelező időnkénti bejegyzést, vagy hozzászólást, ... . De úgy érzem, hogy a nem érek rá, vagy kevés időm van ... azért nagyon kevés ahhoz, hogy valaki kb. 1 év alatt a blog felé se nézzen. Itt értek akár egyetlen hozzászólást is. Sőt, van aki kért meghívót, és még a bemutatkozását sem írta meg, vagy azon kívül semmit többet. És mivel itt egy közösségféle vagyunk, és az egész a közös munkáról és ennek megosztásáról szól, nem érzem tagnak azt, aki ebben egy cseppet sem vesz/vett részt eddig. Emellett rengetegen várnak, hogy csatlakozhassanak, és már rég nincs hely.
Volt, aki szólt, hogy egy ideig nem tud ezzel foglalkozni, és kilép a tagok közül, nekik nagyon köszönöm a figyelmeséget és az őszinteséget. A többieknek köszönöm továbbra is a közös munkát. A többieket pedig törlöm a tagok közül (jelenleg 5-10 ember). Aki igazságalannak érzi, attól elnézést kérek, és lehetősége van visszalépni, ha úgy érzi, több aktivitást tud vállalni a blog életében - csak írjon egy e-mailt, és megbeszéljük.

Remélem nem neheztel rám senki emiatt, és nem is érzi magát "fenyegetve". De mint a blog "karbantartója", úgy érzem ez a lépés szükséges.

4 megjegyzés:

Julcsi írta...

Jó, hogy ezt leírtad, mert így most nem hanyagolom tovább a dolgot. Régóta szeretném átadni ugyanis valaki olyannak a lehetőséget, aki érdemesebb rá, mint én.
Mert én is horgolok ám, küzdök azzal a takaróval, amit a kezdet kezdetén mutattam (elfogyott az egyik fonal és a gyár már kivonta a forgalomból:( ), de ez nem jogosít fel engem arra, hogy olyanoktól vegyem el a helyet, akik napi szinten horgolnak.
Ezért fájó szívvel ugyan, de lemondanék a tagságomról. LEgfeljebb, ha egyszer végre készen lesz a takaró, megkérlek téged, mutasd meg itt is:))))

KicsiKató írta...

Én is keveset horgolok ahhoz, hogy elfoglaljak egy helyet, csatlakozom Julcsyhoz, átadom annak, aki aktívabban forgatja a horgolótűket!

Kisnyul / Andi írta...

Sziasztok!

Én is átadom helyem egy nálam sokkal aktívabb leendő tagnak. Megmaradt nekem a horgolás, de tudom, hogy én örökös tanuló leszek, átadni nektek már új dolgot nem tudok. Természetesen továbbra is követem a blogot, mert én nagyon sokat tanulok tőletek.
Köszönöm az eddigieket. Sok sikert sok munkát kívánok mindenkinek!

Jandó írta...

Kisnyul, köszi, de olvasd el a második részt is kérlek, és csak utána dönts.