2010. március 8., hétfő

Mamuszok nálam is :)

Azt hiszem egyre jár az agyunk a mamusz/tutyi készítőkkel. :) Én is köszönöm Lívinek, hogy megosztotta velünk ezt a mamuszt, és Altairnak, hogy lefordította.
Kipróbáltam az eredeti leírás alapján, de nekem nagy lett és széles, és még pár dolog, ami miatt átalakítottam. Pár próbálkozás és bontás után sikerült is a lábamra formálni. Nagyon örülök neki. Sajnos erről nincs kép, mert nem sikerült eddig róla normális.

Viszont úgy fellelkesedtem, hogy Jankának is horgoltam egyet, a 20-as lábméretére. Szóval az előzőekben felvetődött kérdésre itt is a válasz, lehet gyerek méretűre alakítani. Csak kevesebb a kezdő sor, és azt hiszem csak 2 sorban szaporítottam utána. A többi adja magát. Még a pántját variáltam meg, mert nem tartott elég jól (legalábbis Janka kezelése mellett).

7 megjegyzés:

Natti írta...

Édes pici lábikón édes pici mamusz...
Láttam a Meskán is.
Mi lesz az adószámmal?

picinyszepsegekotthona írta...

Nagyon cuki. Azt hiszem akkor én is megpróbálkozom majd a fiúknak!
Nagyon cukedli Janka lába!!!!

Lívi írta...

jaj, de édes! :-)

Karina írta...

Jandó, ez csúcsszuper lett!! De ügyes vagy!!!

Jandó írta...

Köszönöm. Én is birom a kis lábát, még olyan baba hurkás.:)

Natti, adószámom még nincs, de lehet, hogy anyukám kér majd, mert nekem még nem lehet a GYED miatt. Bár még gondolkozom, mert amekkora a meskás forgalmam mostanában:(, nem hiszem, hogy szükség lesz számlára. Máshol meg nem árulok. Amúgy én senkitől sem kaptam, mikor ott vásároltam. Te már kértél?

Aledi írta...

Tündéri!!! Lehet, én is készítek a lányomnak, annyira tetszik. Bár az ő lába már nem ilyen babás : )
Jaj, remélem nem ijesztettem rád az adószámos macerával. Én azért bízom benne, hogy van az APEH-nak jobb dolga, mint kismamák kézműves bevételeit ellenőrizni.

Jandó írta...

Aledi, nem ijesztettél rám (nagyon), inkább köszönöm. Így legalább kicsit tájékozódtam ezen a téren. Én is remélem, hogy van jobb dolguk. De azért majd igyekszem valahogy elintézni az adószámot.