2010. június 20., vasárnap

Demoralizáló















A párnák, táskák és állatkák okozta gyönyörködés után kijár nektek egy kis vidulás is a magam által, 20 évvel ezelőtt készített takaró jóvoltából. :o) Jelezték nekem, hogy akkor nem is kezdő vagyok, ha már és egyszer, én meg azt mondom, hogy dehogynem. Ha megnézitek ezt a remek, A-vonalú takarót, láthatjátok, hogy akkor sem tudtam, éppen hová kell a következő sorban dugni a horgolótűt, hol kezdődik és végződik egy-egy sor, s a helyzet azóta sem változott. Mondhatnám, örök kezdő vagyok.

Ellenben a takarót (sokadszorra) visszahoztuk a padlásfeljáróban gyülekezett, kidobásra szánt lomok közül, kimostuk, használjuk, szeretjük. Örökbecsű darab ez, én mondom. :o)

8 megjegyzés:

Kri írta...

És ez a lényeg !!!!:D
Nekem is mindig van apró hibák a kézimunkáimban, de rájöttem, amíg nem szúr szemet, addig így jó. Abban én is benne vagyok, olyan mint én, nem tökéletes.
Hiába tökéletes egy -egy darab, ha nem szeretjük, könnyen megválunk tőle.

Aledi írta...

Mert nagyon is jó az a takaró, vidám, színes, biztos jó puha is, és használat közben szerintem nem is látszik az A vonala. Hihetetlen, hogy milyen türelmed van, én is úgy szeretnék ilyent, de még nem sikerült rászánnom magam.
Én időnként meg szoktam számolni a szemeket, hogy még időben észrevegyem, ha nem egyezik. (és naná, hogy gyakran nem egyezik :)

Macus írta...

Szerintem is tök jó! :))

zazálea írta...

"Amíg nem szúr szemet, addig jó" - ez nagyon tetszett, nehát nem szemet szúrnia az A-vonalnak, mit mondjak. :o)))


Aledi: ma már nincs türelmem. :o(

Macus: jó meleg! :o)

Eta írta...

Bonyolultabb mintájú tatyóknál szoktam mondani, hogy ha észreveszik, hol hibás, ajándékot adok. eddig még nem jelentkezett senki, tehát jó volt úgy is. A takaró meg csuda vidám. Én sem válnék meg tőle szívesen. :o))

zazálea írta...

:o))

Kri írta...

"A vonal": ha nem hívod rá a figyelmet akkor a beavatatlan szemlélő úgy gondolja, hogy direkt ilyen :D

zazálea írta...

Ja,ja, direkt! :o)