2010. június 24., csütörtök

Közös kötés/horgolás



Végre! Van időm sztorizni.
Képzeljétek csak, vasárnap találkoztam néhány blogtárssal, mert KicsiKató észrevette a bemutatkozásomban, hogy egy városban élünk és olyan aranyos volt, hogy megkeresett. Ez volt az első találkozásunk (egyébként is) és nagyon meglepődtem, hogy sokan felajánlottak néhány tárgyat tombolának, amit egymás között sorsoltunk ki. Öröm számomra, amikor önzetlen, jószívű emberekkel találkozhatok.
Szóval én azt a kötőtűt nyertem Ariadnétól, és ajándékba kaptam a jelölő gyöngyöket KicsiKatótól. A pillanat hevében eszembe jutott, hogy én is szolgálhatok egy kis szerénységgel: a sütimet Jucuu vitte.
Ki kötött, ki horgolt (én és Csipcsilla), na meg aki fonalat font!!! Olvashattok minderről a linken. Köszönöm a felszabadult együttlétet.
Lányok! Csináljunk ilyet itt is!

Na! Rendezkedtem a Picassa-n, ezért innen-onnan eltűntek képeim, de ott fenn vannak ám, csak biztosan valami megváltozott.

5 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Héééé, én is horgoltam, nagyikockát, de miután kétszer kellett a párperces munkámat visszabontanom, inkább átváltottam csacsogó-figyelő üzemmódba:))) (Egyébként a lelkesedésem ma is töretlen még, este összefutottam Jucuu-val, egy szatyornyi horgolócérna volt nála, abból a turiból jött, amit meséltem:))

Iza írta...

Óóó, be kár hogy én nem vehetek részt ilyen közös kötésen :(

Jandó írta...

De jó lehetett nektek. :) Már olvastam róla KicsiKatónál is. Akkor ti nem is vagytok annyira messze tőlem, de azért sajnos nem is túl közel.
Hát, valami ilyesmi ötlet vezérelt, mikor kérdeztem a listán a címeket. :)

micuska írta...

Bocsi Kató! (pirulós). Biztos én már az után érkeztem.:-)

KicsiKató írta...

Nem, inkább csak gyorsan lezajlott az a pár másodperc, amíg horgolótű volt a kezemben:)))))