2010. június 9., szerda

segitség!!

Kedves Natti, vagy barki, aki meghorgolta ezt a taskat, vagy volt mar hasonlo problemaja, es megtalalta a megoldast:
szeretnem meghorgolni, de a széle sokkal bovebb, mint a kozepén a kis kör, és egyre fodrosabb, ahogy haladok. Ez normalis? igy kell lennie? probaltam nagyobb tuvel, ugy kicsit jobb lett, de nem az igazi.

Segitsetek leccci, mert mar uugy varom, hogy kesz legyen! :)

7 megjegyzés:

GKriszti írta...

hi, a mintáját nem tudod feltenni?
Lehet hogy onnan jobban látunk valamit...
Üdv.
Kriszti

aniko66 írta...

A középső - kezdő - gyűrűt kell jócskán bőre hagyni, ha azt szép szorosra összehúzod, akkor kezd el ráncolódni (nagyon sok pálca van már az első körnél, azoknak kell lazán elférni egymás mellett!)

Kathy írta...

En csinaltam tobb taskat is ezzel a mintaval, Mindegyik jo fodros volt kb a minta kozepeig, de mikor mar a minta kezd leszukulni, lassanken ki fog simulni.Utana meg szepen elvasaltam a boseget. Gyonyoru lett. Csak 10 lancszemre kezdtem a karikat . En arra gondolok, hogy talan amikor mar hasznalatban van a taska, ez a boseg fog a tartalomnak helyet biztositani?

Nils Holgersonné írta...

GKriszti, regebben Natti feltette a mintajat, aztan most - gondolom a jogi kerdesek miatt - levette. Mas is meghorgolta itt a blogon, csak mar nem emlekszem, ki :)

aniko66 - magic looppal kezdtem, szoval tudom utolag is allitani, de ha annyira kitagitom, hogy a szele (3 sor utan) ne legyen fodros, akkor a kezdo palcak kilometerre vannak egymastol, nem szep lazan.

Kathy! ezek szerint neked is? akkor ne adjam fel? nehez elkepzelni, hogy ki fog simulni :)

koszi, lanyok!!

(a szoellenorzes "bators", ezt jelnek veszem, hogy batorsaggal folytassam a taskat :D)

Natti írta...

Akkor a minta megvan?

Kathy véleményét tudnám leírni. Nekem is fodros volt, én is szépen kivasaltam. Gyönyörű lett.
CSináld a két jól bevált ötlet szerint( vasalás) a végén.
Biztos szép lesz, azért majd mutizd!!!

Nils Holgersonné írta...

megvan, koszi :) egyelore ott tartok, hogy visszabontottam, mert a sok huzigalastol (probaltam minel jobban kifesziteni, hogy ne legyen fodros) kicsit kilazult. De a hetvegen ujrakezdem, juppiiii :D

aztan majd meglatjuk.

Névtelen írta...

Szia! Én meghorgoltam, és hasonló problémával szembesültem, mint te. De én nem bíztam a vasalásban, és rögtön visszabontottam, és 2 "szirommal" kevesebbet horgoltam. Ha írsz címet, elküldöm a képét. Móni