2010. június 18., péntek

Taska gyar!

Valahogy mindenkinek ez a taska tetszik, es nem gyozom a kereseket teljesiteni.:)) Hiszitek vagy nem, de osszesen mar csinaltam 8-at ebbol a fajtabol. Gondolhatjatok  hogy sajatom meg egy  sincs! :)) Valaki kert tolem egy arany szinut, de sajnos nem talaltam megfelelo vastagsagu fonalat abban a szinben .. Tehat csak igy tudtam megoldani, de sajnos a minta  elveszik a fonalban, de az  arany beles egy kicsit korrigalja a bajt.


 


                Utana befutott   " megrendelesre"  egy szurke is!



                           Persze az ecru sem maradhatott el !  



4 megjegyzés:

Aledi írta...

Na, igen, a suszter meg a cipője... :) Van egy ruhám, amit csak fel kellene hajtani, 2 éve áll a szekrényben. Szóval akkor lesz ilyen táskád, ha megrendeled magadnak :)
Nagyon jó ez a modell, nem csodálom, hogy sikere van.

Erika írta...

A legelső nagyon tetszik. Nagyon jól néz ki az aranyszínű béléssel!!!!

Karina írta...

Te egy hős vagy! Én nem lennék képes ugyanazt a dolgot 2x-3x sem ugyanúgy megcsinálni! Szíved szerint, magadnak milyen színűt készítenél??

Kathy írta...

Aledi!
Juj olyan ruhak nalam is akadnak a szekrenyben! Egy par ev elteltevel utana elajandekozom.:)) Olyan jelszoval, hogy ha eddig nem kellett, ezutan sem lesz ra szuksegem. Persze csak azert hogy ne kelljen megcsinalni, es a ferjem ne piszkaljon vele. :))

Erikam!
Ha gondolod szivesen csinalok Neked is egyet! Milyen szinurol almodozol?:))

Karina!
Igazsag szerint az elso rovidfulu ecrut szerettem volna. Ha sok lesz a szabad idom meg is csinalom a fonal megvan hozza.:))