2010. június 7., hétfő

Vetélkedő - 4. feladat

Elérkeztünk a 4. feladathoz :)
Picit szomorkás hangulattal tölt el, hogy nem sok van már hátra :), sebaj, majdcsak kitalálunk valamit helyette :D

Lássuk akkor a feladatot:
Itt most nem kaptok kezdést :D
A feladat az, hogy horgoljatok SZÖGLETEST! Így most talán értelmet nyer némileg az előző forduló "kerek világa", mert nem volt véletlen, hogy ott nem lehettek sarkok, ennek most van itt az ideje :))
Mit jelent a SZÖGLETES: négyzet, téglalap, kocka.... bármi, aminek sarkai vannak! Azt hiszem, ez elég nagy szabadság újra, na de ti annyira kreatívak vagytok, hogy biztos vagyok benne, hogy megoldjátok :))) A sarkokat pedig úgy értjük, hogy akár darabjaiban, akár egészében a kész darabnak legyenek sarkai, ne legyen lekerekítve.
Mielőtt megkérdezitek, nyúlványok itt sem jöhetnek :(

Határidő: június 21. éjfél - jó munkát mindenkinek! :)

Mivel nem tudok mindenki fejével gondolkodni, ezért megtörténhet, hogy valami nem teljesen egyértelmű nektek, amennyiben így van kérlek sikítsatok :)))


9 megjegyzés:

Zsófi írta...

Vagyis lehet ötszög, hatszög, stb. is? Vagy csak négyszögek?

Kathy írta...

Eddig en nem voltam jelen egyetlen vetelkedon sem. En is jelentkezhetek? Csak kepet kell kuldeni vagy az egesz darabot? Azert kerdezem, mert egy kicsit tavolabb lakom, tobb ido kell a postazashoz. :))

Kriszta írta...

Zsófi - lehet ötszög, hatszög.... stb., csak szögletes legyen :)
Mici - Az előző fordulóban volt szó nyúlványokról, hogy lehetnek-e, ezért szóltam most előre, hogy nem (mint például egy játék lába vagy keze...)
Kathy - Igazából nem tudom, hogy jeletkezhetsz-e, ennek utána kell kérdezzek. Viszont küldeni nem kell semmit sem, csak a képet az elkészült darabról.

elina írta...

erdekeees....es fogalmam sincs hogy mit fogok horgolni:-)

picinyszepsegekotthona írta...

Jaj! Ez a nagy szabadság mindig megköti a kezem! :D

Kriszta írta...

Kathy - a helyzet az, hogy már az előző fordulókban sem engedtünk senkit utólag csatlakozni a vetélkedőhöz, ezért ne haragudj, de fájó szívvel vissza kell utasítsalak téged is. Viszont, ahogy a társaságot elnézem, szinte biztosra veszem, hogy lesz még itt játék, ezért javaslom, hogy kísérd figyelemmel a tevékenységeket, így a következőben biztosan benne lehetsz te is (remélem így lesz) :)
Eli - biztos vagyok benne, hogy megoldod! :)
Picinyszepsegekotthona - igen, az ember nem is gondolná mennyire, amíg szembe nem találkozik vele :) Lehet, hogy mégsem annyira nagyon jó dolog a szabadság? :)))Viszont biztos vagyok benne, hogy szuperül megoldod majd ezt is :)

Kathy írta...

Kriszta! Koszi szepen az infot, Teljesen megertem, majd legkozelebb jovok en is. Sok szerencset mindenkinek! :)))

elina írta...

Kriszta mar ki is agyaltam:-)))
A fonalat mar kivalasztottam es ma neki is kezdek...csak remelem idore be fogom tudni fejezni:-)

Kriszta írta...

Kathy - várunk :)
Eli - azt a, hogy te milyen gyors vagy :) 21 az mához két hétre van, biztosan be tudod fejezni addig, nem aggódom miattad :))