2010. március 31., szerda

Bemutatkozás - Nils Holgersonné

Sziasztok, Nils Holgersonné vagyok, 28 éves, anonim horgo-holic :) Ausztriában lakom és munka mellett horgolok, így nem vagyok valami termékeny, de annyira tetszik ennek a blognak az ötlete, hogy muszáj volt csatlakoznom.

Anyukámtól tanultam horgolni még kiskoromban, de igazi hobbivá tavaly november körül vált, azóta a szabadidomben csak horgolótuvel a kezemben látnak. Szeretem a kreativ dolgokat, festegettem, gyöngyöztem, de ezek egyike sem olyan mobil hobbi, mint a horgolás: csak berakok egy motringot meg egy tut a retikülömbe, és máris útra kész vagyok :)

Kicsit grafomán vagyok, oldalakat tudnék még itt értekezni a horgoláshoz fuzodo viszonyomról, de visszafogom magam :) ha valakit érdekel, itt olvashat rólam (rólunk) többet: Előretolt helyőrség

Bemutatkozásul íme két cuki színvilágú horgolás: egy hajpánt és egy Attic24-féle kismadár., valamint hogy lássátok, nem csak rózsaszín fonalaim vannak, egy szappanzsák.



u.i. èn a 3-as kategóriába sorolnám magam, nagyobb ruhadarabot még nem próbáltam, de használható cuccokat (is) készítek. (talán idovel átsorolhatok a négyesbe)

7 megjegyzés:

Aledi írta...

"Mobil hobbi"? Ezt így eddig nem fogalmaztam meg magamban, pedig milyen igaz. Jó, hogy jöttél. Nekem nagyon is tetszenek a rózsaszín fonalaid : )

Szentpyr írta...

Szia!:)

Nagyon szépek ezek a blokkok, amiket a hajpántba horgoltál és amit a blogodon (avatar) is láttam. Olyan finom aprólékosak! Honnan valók ezek a minták?

bemka írta...

Benéztem hozzád... jó nálad :)

Macus írta...

Mindjárt benézek Hozzád, csak gyorsan írok egyet: nagyon jó a hajpánt, nekem az a kedvencem. Most már azt is kéne horgolni a kislányomnak.

Amelie írta...

Én is voltam nálad, jókat mosolyogtam némelyik írásotokon. :) A hajpánt nekem is tetszik, nagy rózsaszín rajongóként engem nem zavar a cukiság. :D

Nils Holgersonné írta...

fu, koszonom a kommenteket!

a negyzetek ebbol a konyvbol szarmaznak, tenyleg nagyon szuperek vannak benne:
beyond-the-square crochet motifs (valamiert nem tudok ide linket berakni de keressetek ra az amazonon)

leirhatom a mintat emailben, ha erdekel valakit

Jandó írta...

Úgy látom sokunknak tetszik a hajpánt, nem is kicsit. :) Leírnád esetleg itt egy külön bejegyzésben a mintát? Akkor nem is kellene e-mailben küldened (több helyre is, gondolom).