2010. március 3., szerda

Bénaságok

Nem volt mostanában túl sok időm a horgolásra, de azért mutatom mire jutottam. Hát, nem nagy valami. A csillagot atticnál találtam (bár az nem így néz ki egészen :( ), a másik saját ötlet, ami nem egészen olyan lett, mint gondoltam. De doboztető takarónak pont jó lesz.
Hm, lehet, hogy jobb lett volna, ha inkább nem is teszem fel őket...

13 megjegyzés:

krisz írta...

Nekem tetszenek.Nagyon jók a szinek!Nálad már tavasz van!

Dodie írta...

Jaj ne butáskodj, ezek nagyon jók(hozzám képest mindenképp)! Főleg a csillag tetszik :) Tudod, mindenkinek el kell kezdenie valahol, és te szerintem nagyon jól haladsz :)

Kriszta írta...

Szerintem sincs ezekkel semmi gond! :)

Hencsi - bneheni írta...

Nem értelek, egyáltalán nem bénaságok.... a horgolásban az a jó, hogy amikor még azt hiszed, kezdő vagy, akkor is tudsz már horgolni, és később rájössz, hogy már nem is voltál olyan kezdő, amikor ilyenek már kikerültek a kezeid közül, mert később sem kell másképp csinálni :):):):):) (max gyorsabban fog menni)

Tündérlátta írta...

Miért bénaság??

Julcsi írta...

Mi bajod velük?! Nekem tetszenek!:)

Aledi írta...

Már bocsi, de ilyent nem szabad írni, mert akkor a nálad "bénábbak" meg se mernek szólalni : ) Nagyok jók a színek is, számomra az alsó egy vidám napocska. És hogy saját ötlet! Na, itt kezdődik az alkotás : )

bolyet írta...

Jaj ne má!!!!Ne legyél kishitű!/De jó most ezt másnak írni, nem nekem mondják.../De tényleg, semmi gond nincs ezekkel, nagyon klasszak!Punk-tum!:-))

aarkus írta...

Ezek nagyon szépek, csak blokkolni kell őket, és akkor a mintádra is jobban fognak hasonlítani. Szuperek a színek is, ügyes vagy! :-)))

Natti írta...

Valóban jó kis alkotások....

Babi néni írta...

Nagyon szép színeket választottál egymáshoz.

Jandó írta...

Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok. Nem azért írtam ám bénának, hogy írjátok, hogy nem is. :) Azért láttam így, mert a csillagnál a kör zárásnál sose ott lett vége, ahol a leírásnál, és a végén már pont a lehető legrosszabb helyen volt. És nem tudom miért. Pedig vagy 6szor lebontottam az egészet, mire ilyen lett. Többet szenvedtem vele, mint a sapkával. :(
A másikat meg csak nem ilyennek képzeltem. De annak örülök, hogy a színei tetszenek nektek. :)

micuska írta...

Én is rohantam ide biztatni, de látom, már van + megerősítés. Nekem is nagyon testszenek. És főleg a bátorságod az önálló alkotásra.