2010. március 1., hétfő

Gyorsan gyorsan :D

Csak feldobálom gyorsan a képeket aztán tűzök aludni. A problémát lentebb már írtam, azóta se igazán javult :/
 
Elég borzalmas képet mutat szegény :D

 
Lehet még rajta segíteni? Lesz ebből sapi?:(

13 megjegyzés:

Natti írta...

Szerintem próbáld meg ez alapján, talán így sikerül. Inkább egy ráhajtásos pálcákkal dolgozz először, talán könnyebb lesz. Látom tudsz olyat is.
http://horgo-blog.blogspot.com/2010/01/sapka-leirasa.html

micuska írta...

Nagyon sokat szaporítasz. Majd én is nézek okoskodásokat. (Vagyis: fejresímuló sapi lesz vagy tányér tetejű?)

bemka írta...

Persze, hogy lesz! Az utolsó három sort bontsd vissza, és ha kell szaporítani még akkor azt próbáld meg egyenletesen elosztani, pl.minden tizedik szem után egyet. És azt hiszem nagyon görcsösen szorítod a tűt. Hofi után szabadon... próbálj meg lazítani :)

Dodie írta...

Köszi a tippeket, próbálgatom majd :) Ilyet szeretnék amúgy, vagy legalábbis eddig ez hasonlít leginkább:

http://horgo-blog.blogspot.com/2010/02/sajat-sapka.html

micuska írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
micuska írta...

Rosszat linkeltem az előbb. Erre gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=tUaJLfdPZ24&feature=PlayList&p=203DB010F79C5E97&index=22

Nagyobb lyukú, de az arányokat mutatja.

Dodie írta...

Köszi szépen, megnézem és megpróbálom átgondolni az én zöld taknyomra :D

micuska írta...

Jaj, miket írsz! Ez nagyon jól néz ki.
Milyen arányban szaporítottál? Leírás alapján készítetted?

Dodie írta...

Hát, egy videó volt, és ugye buszon héven nem nagyon tudtam ellenőrizni jól csinálom-e így egy idő után átment "hú valahogy így volt"-ba. Mikor pöndörödött kicsit odafigyeltem a szaporításra, mondjuk minden 13. szembe szaporítottam, de ezt így sorokon keresztül. De korábban írta itt valaki hogy a sor számához is igazíthatom, ezt ki fogom próbálni :) Nem adom fel :D

Jandó írta...

Insh, mikor megláttam melyik sapka hasonlít az elképzeléseidhez leginkább, majdnem tátva maradt a szám. Nem gondoltam, hogy tetszik igazán valakinek:)(pedig dícsérték, de mégis). Szóval, ha valamiben tudok még segíteni,csak szólj. Amúgy tényleg csak találomra csináltam én is,és úgy próbáltam szaporítgatni, ahogy a többiek írták. Utána meg vissza. Csak a végén voltam újra gondban, hogy mennyit fogyasszak, hogy elég szoros legyen elég széles részen, és bele is menjen a fejem. Legalább 5-ször nem fért már bele. :)
Jó, hogy nem adod fel, csak így tovább.
Amúgy szerintem a buszon és a héven nagyon jól lehet ilyeneket csinálni, nekem ez volt a napok egyik legjobb időtöltése. :)

Dodie írta...

Jandó, sztem én akkor is írtam hogy én is valami hasonlót szeretnék, uh én is nagyon örültem mikor te feltetted, mert láttam hogy nem csak a vérprofiknak sikerülhet :))
Ma a HÉV-en hazafele horgoltam, leült velem szembe egy punk srác (piros kockás nadrág, taraj, szegecses ruha és arc, minden megvolt) és míg le nem szállt elbűvölve bámulta ahogy horgolok :D Nagyon jópofa volt, utána hazáig ezen mosolyogtam :))

micuska írta...

Igen, én videókról kötök. Az nagyon jól megy. Most találtam egy még hasonlóbbat. Ha akarod, leírhatom neked, amit csinálni kell. Egyébként mégsem tökéletes, mert ő is azt mondja, hogy a fejed mérete szerint szaporíts. Hát...., ezért szeretem a fix méreteket. (sapka/melltartó kizárva;-)) Mellesleg mondom, hogy én is 1 hete vagyok egy babasapkában, de már unom.
Itt a videjó: http://www.youtube.com/watch?v=1CovFZJTzMY&NR=1

micuska írta...

Bocs, "horgolok"-ot akartam írni.