2010. március 10., szerda

Kockák útra készen



Elszámoltam magam, a 10 dkg fonalamból nem 5 kocka jött ki, hanem 8. Meg is lepődtem, de örültem neki :):):) Tettem fel egy közös fotót a saját kockáimmal együtt is, csak hogy látszódjon a méret különbség :):):) (Természetesen 100 % pamut fonalat vettem)

Remélem, nem lesz gond ez a melírozott színvilág, én egyből bele szerettem az árnyalataiba a boltban, azért ezt választottam, bár emlékeztem, hogy élénk színeket kértetek (nyugtassatok meg: ugye ennyi halovány szín kimondottan jót fog tenni a sok élénk kockának? :):):):) ).
A szekérkerék elkészítése valóban könnyű, ajánlom a kezdőknek is, látványos, és hamar memorizálható minta, köszönöm én is a leírást!

Ha lesz még, a következő hasonló "akcióban" is szívesen benne leszek, most ebben a hónapban többet már tutira nem tudok vállalni, mert holnapig pont szabin vagyok/voltam, ezért siettem ennyire. Holnap estétől újra meló...
Holnap délelőtt postára is adom őket.

9 megjegyzés:

Teca írta...

Gyönyörűek! Ügyes vagy! :)

Karina írta...

Gyönyörűek lettek és egyáltalán nem baj a haloványság, sőt a melírozott színek sem. Vagyunk itt egy páran, akik szerelmesei a színátmenetnek, igaz BCili?

Macus írta...

Nagyon szépek! Nekem is van 3 újabb, majd felteszem őket, de az egy másik minta. Szerintem szaporodik majd gyorsan a "takaró-alapanyag".

aarkus írta...

Nagyon szépek lettek. És én is színátmenetes fonalat vettem, finomabb pasztell árnyalatút....

Babi néni írta...

Szépségesek. Pont ma vettem én is színátmenetest. :o)

BCili írta...

:) Hú de gyors voltál. Mi még éppen csak nézegetjük a mintát és a fonalakat erre Te már kész is vagy ezekkel a szépségekkel! Nagyon jók!
Színátmenet, jöhet! Azt hiszem lesz még egy két ilyesmi a takaróban :)

Aledi írta...

Hú, de ügyes, és gyors vagy! Szerintem elfér néhány halovány szín, én biztos jó sok pirosat használok majd : )

micuska írta...

Hű-ha! Mennyi sok!

Jandó írta...

Nagyon szépek. A színe is tetszik, én is odavagyok a színátmenetes fonalakért.