2010. március 12., péntek

Mutogató

Így egy hét után mutogatok én is pár dolgot, bár nem sok minden készült, mert nagyon hajtós volt a múlt hét, ezen a héten meg beteg voltam és inkább aludtam :)

Kész az első blokkom. A legegyszerűbb mintát választottam, rámfért még a gyakorlás :)
Virágdömping
Még több virág, elég vegyes "minőségben" :D

Hajcsatt zöld virággal
Hajcsatt kék virággal
És így állok a sapival (sehogy) :D Nőtt egy kicsit, de lassan haladok. Őszre meglesz! :D

Hát nem mondhatom hogy kategóriát ugrottam volna, de egyre könnyedebben horgolok. És rá kellett jönnöm, tényleg sokkal könnyebb a "nyeles" horgoló tűvel csinálni (ugyanis kaptam egy olyat is). Hát ennyit akartam, csak hogy lássátok, nem tűntem el :)

10 megjegyzés:

Macus írta...

Szerintem nagyon szépeket csináltál.

Jandó írta...

Szerintem is nagyon jók és szépek. A blokk is jó. A leginkább a zöld-sárga virág tetszik. :)

micuska írta...

Nagyon ügyes vagy. Nem is látlak a kategóriás besorolásban (bár magamat se). Én helyből rámondom, hogy ugrottál. Változatos dolgokba kezdesz.

Jandó írta...

Bocsánat, hogy kissé elmaradtam a tagok frissítésével. Még jó, hogy olvastam a kommentedet. Már pótoltam is. Gondoltam összevárok pár új embert, hogy ne kelljen egyesével írogatni. Valamiért itt mindig össze-vissza csinálja a dolgokat. De máskor szóljatok nyugodtan. :)

krisz írta...

Ez a sapi már egész jó!Az elején nekem is eltartott egy ideig mig nem pöndörödött,de végül csak megadta magát.A többi dolgod is szép!

bemka írta...

Megy ez neked :))

Dodie írta...

Köszi mindenkinek a véleményezést :)) A kék hajcsatot fel is avattam tegnap ;)
Jandó: Azért nem szóltam, mert korábban írtad hogy ne izguljunk, csinálod majd a frissítést csak (ide jönne az érved, amire már nem emlékszem). Így nem izgultam hanem vártam türelmesen :)

Jandó írta...

Ok, köszi, kedves tőled. :)

micuska írta...

Ja? Bocsi, Jandó! Én nem azért írtam. (pirulós smiley) Azt gondoltam a gépem nem jelenít meg valamit. Pl. az avataromat se eddig. De rájöttem ám már miért!

micuska írta...

Mondom én, hogy kategóriát ugrottál!