2010. március 5., péntek

Nagyikocka és szekérkerék



Karina mintáskönyvéből meghorgoltam a nagyikockát és a szekérkereket :)
Először a kereket csináltam meg, nem is volt annyira bonyolult! A leírással előbb kicsit bajom volt, mintha nem magyarul lett volna :P, de aztán megértettem és sikerült. Ezt most nem azért írom,hogy rossz a leírás, csak én nem szoktam így horgolni. A képes leírások jobban bejöttek, lásd szivecske és sapik.

Felajánlottam én is a munkámat a takaróhoz, meg a játékban is résztveszek. Olyan hirtelen igent mondtam mindkettőre, mint aki már nagyon profi.. azért is próbáltam ki gyorsan, hogy egyáltalán fog ez nekem menni? Jelentem, igen!

A nagyikocka nagyon bejött nekem. Be kell valljam, csak az első kört horgoltam a mintáról, utána már annyira egyszerű volt, a sarkoknál is adta magát a minta.

Nagyon örülök,hogy Karina feltette ezeket a mintákat, köszönöm.

7 megjegyzés:

Karina írta...

Örülök, hogy hasznát vetted a mintáknak:)

Macus írta...

Én is nézegettem a mintákat. A "Melegpiros" nevű is jó, középen nagyis négyzetek, a többi kör is egyráhajtásosnak látszik. Szerintem ez pl. jól variálható lenne a nagyi négyzetes blokkokkal.

Babi néni írta...

A nézegetésig jutottam én is. De aktivizálódni kéne, nem?

Szépek lettek.

Hencsilli írta...

Igen, Macus azt is néztem, biztos megcsinálom.
Altair, aktivizáld magad :)

Piszke írta...

Hú, de jól mutatnak ezek a kockák. Nagyon tetszik a színe!

Macus írta...

A hétvégénk Viki szülinapjával telik, tortasütés, vendégek. Vasárnap estétől egyedül leszek a gyerekekkel most már minden héten péntekig. Hétfőtől ovis beszokás. De lehet, hogy még ma nekiülök éjjel.

Jandó írta...

Milyen jó, hogy már gyakorolsz is. Nagyon jók lettek.