2010. május 30., vasárnap

Bemutatkozas!

Koszonom szepen a meghivot! 


Sziasztok, szeretnek bemutatkozni, es egyben csatlakozni a horgolos lanyok soraiba! Nevem Kathy-Kata. Legeloszor lattam a blogotokat amikor a takaro kesziteset hirdettetek meg!  Nagyon tetszik az otlet, hogy ennyien csatlakoztatok, es egyutt keszititek, vezetitek ezt a blogot.
Meg egeszen kislany koromban tanultam meg horgolni, azt hiszem hat eves voltam. Edesanyam a Hazi Ipari Szovetkezetbe  bedolgozott, baba ruhakat horgolt, tobbek kozott kabatkakat. Nagyon szepek voltak  rajta a gombok, igy  megkertem Anyut hogy azt tanitsa meg velem. Persze a kesobbiekben mar az en dolgom volt a gombok keszitese,   utana meg babacipok  kovetkeztek.. Azon a nyaron sok kis cipot keszitettem, de a legnagyobb elmeny az volt  amikor megkaptam az elso "fizetesem" . :))
Azota sok mindennel probalkoztam. Szeretek teritoktol, ruhadaraboktol kezdve mindent horgolni. Most legutoljara Toletek "loptam" egy taska mintat, amit utolag is koszonok Natti-nak!  Nagy sikere volt mikor meglattak nalam, azota a negyediket keszitem. Itt  mutatom be az ekrut amit sajat szamomra keszitettem igazsag szerint, de mar megtalalta "igazi" gazdijat a szomszedasszonyban :))
A blogomat itt talalhatjatok meg.



5 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Már jópár perce tátott szájjal bámulom a blogod, csodák kerülnek ki a kezeid közül!! Kívánok további csodás napokat és hogy minket is örvendeztess meg a horgolt darabokkal!:)

Erika írta...

Amint megláttam a táskát rögtön tudtam, hogy te vagy az.
Örülök neki, hogy itt is megmutattad, hogy mit horgoltál!!

Aledi írta...

Ó, hát ezek szerint horgolni is csodaszépen tudsz : ) Jó, hogy jöttél.

Natti írta...

Szuper a táska jó, hogy rátaláltam a mintára.
Az enyém is kész (a horgolás) már össze kell állítani és bélésezni.
Jó, hogy jöttél.

Kathy írta...

KicsiKato!
Koszonom szepen a szep fogadtatast! :))

Erika!
Na igen, mar Neked ismeros volt!:))

Aledi!
Abban nem vagyok biztos hogy csodaszepen , de azert probalkozom. :)) Koszi!

Natti!
Amint meglattam a taskadat, egybol tudtam, hogy ezt el kell kesziteni! Nem tudom Te hogy allitod majd ossze, en egyszeruen csinaltam ra meg egy sort lancszemekbol, es az egyik 5 szemet a taska jobb felehez horgoltam, a masikat meg a balhoz. Igy meg sem latszik hol lett osszedolgozva. Nagyon tetszik! Koszi! :)