2010. május 27., csütörtök

Csillag mintás terítő

Sziasztok! Ezt a kis terítőt spárgából horgoltam. Nagyon mutatós és haladós. 45 cm az átmérője. Szerintem a kezdők is elkezdhetik mert nagyon egyszerű minta. A tű vastagsága függ a spárga vastagságától. Remélem valaki kedvet kap hozzá!









Ezt a Painttal készítettem. Hát rondácska lett mivel a horgolásra jobban rááll a kezem! Bocsi! Ha nem boldogultok akkor szivesen segítek! Üdvözlök mindenkit! Terike

7 megjegyzés:

elina írta...

A teritto csodaszep es imadom a rajzolt leirast, ugy is most valahogy ra kattantam a teritokre biztos hogy meghorgolom...jaj barcsak lenne a napnak legalab 50oraja:-)))

Atkáriné Terike írta...

Eli! én is így gondolom! Köszi a dicsértet!

Zsizsa írta...

Köszi a leírást, én is biztosan meghorgolom, nagyon tetszik! És legalább fejlődöm egy kicsit a mintaolvasás terén is. :-)

Natti írta...

Szerintem én is megpróbálkozom vele.
Igazán szép és köszi a mintát.

Kri írta...

20 as horgolócérnát vettem, mert nagyon tetszik a színe. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen vastag hortyogótűvel ugorhatok neki?
2 és feles túl vastag?
Ezt a szép kis terítőt megpróbálnám elkészíteni.

Atkáriné Terike írta...

Köszönöm a dicséretet!
Kri! Szerintem elég a kettes de próbáld ki mindekettővel, akkor eltudod dönteni.

Makka írta...

Most találtam rá erre a szép kis csillagmintás terítőre. Szeretném elkészíteni, még nagyon kezdő vagyok. Meghorgoltam belőle két nagy és 4 kis csillagot, de nem értem, hogyan kell őket összehorgolni. Tudna valaki ebben segíteni? Bár úgy látom elég régi az utolsó bejegyzés, talán már nem is él az oldal?