2010. október 5., kedd

Bemutatkozom............végre

NeNcsi vagyok, Somogy megyében élek egy kis faluban életem párjával és három gyermekünkkel békességben, szeretetben. (Ami nagy kincs a mai rohanó, kegyetlen világban.) 
Kézimunkázni még gyerekkoromban kezdtem el, mikor nagymamámat lestem, ahogy egyik csodaszép darab készült a másik után. Eddigi életem során foglalkoztam mindenfélével, hímeztem, keresztszemeseztem, kötöttem, gyártottam egy csomó patchwork takarót, pillanatnyilag pedig a horgolás a szívem csücske.
Tavaly ilyenkor vetettem bele magamat újra a horgolás rejtelmeibe, amikor kiderült, hogy kisbabát várok. Azóta rengeteg mindet készítettem, babatakarókat, babaruhákat, kiegészítőket két nagylányomnak, játékokat a legkisebbemnek, és sok apróságot másoknak. Ha van egy kis időm mindig előveszem a horgolótűmet és egy-két gombóc fonalat. Úgy vagyok, mint a drogosok :), ha valamit elkezdek, egyszerűen nem tudom letenni, ha jön egy jó ötlet, rögtön meg kell csinálnom, muszáj. Itt a legutóbbi munkáim egyike, a többit megtaláljátok a blogomon,szeretettel várlak Benneteket:
                                        

Bóbita tündér

Mindenkinek gratulálok a gyönyörű munkákhoz, amiket már régóta nézegetek én is. Igazán szívmelengető látni, hogy ennyi kreatív, ügyes emberke kikötője ez a blog, ami valóságos ötletbörze a hozzám hasonló nyitott és alkotni vágyó szárnypróbálgatóknak.:P

Horgolási tudás szempontjából magamat talán a 4-es csoportba sorolnám, mert ugyebár a jó pap is holtig tanul:), és még bőven van mit...


3 megjegyzés:

Jutka írta...

Valóban bóbita tündér:)!!

micuska írta...

Üdv nálunk. Jajjj! A Bóbita az esti favorit. El kell ezt nekem is készítenem...

NeNcsi írta...

Köszi lányok, örülök, hogy tetszik.:)