2010. február 4., csütörtök

Fa és akril horgolótűk

Jandó engedélyével :-), szeretném Nektek bemutatni a KnitPro horgolótűit, amit lassan egy éve lehet nálunk megvásárolni.

A Symfonie Wood horgolótűk nagyon szép színes préselt fából készülnek. Kellemes velük a munka, bár picit tompábbak, mint a megszokott fém tűk.


A hagyományos (tehát egyvégű) horgolótű 3 mm-től 12 mm-es méretig kapható. A tűknek nincs külön nyele, az egész hossza fából készült.

Érdekes, de ötletes dolognak tartom a kétvégű horgolótűket: a két oldal mérete között fél szám (a vastagabbaknál 1 szám) eltérés van, „2 in 1” takarékos változat, 3 mm-től 10 mm-es méretig.

A tuniszi horgolótűk (fém véggel, melyre a különböző hosszúságú damilokat csavarhatjuk,) 3 mm-től 8 mm-es méretig léteznek, az a különlegességük, hogy nem egy pl. fix 30 cm hosszú egyenes merev horgolótű a végén egy gombbal, hanem a kötőtűkhöz is alkalmazható damilokkal kiegészítve bármilyen hosszú tűt összeállíthatunk, bármilyen méretű darabot készíthetünk a tuniszi technikával.



Spectra Acrylic
(víztiszta és pink változat) horgolótűk, amik könnyű akrilból készülnek, és nagyon mutatósak!

Hagyományos horgolótűk (egyvégű) 5 mm-től 12 mm-es méretig, a kétvégűek 5,5-től 10 mm-ig kaphatóak.



Enyhén rugalmasak, nem hideg a tapintásuk, kellemes velük a horgolás, de ha a fonalunk is akril, azért ez is csikorog egy kicsit! Viszont előnyük a kedvező ár!

Ha kíváncsi vagy további részletekre, árakra, esetleg kötőtűkre, egyéb kiegészítőkre, nézd meg a katalógust! (Kattints a képre!)


Ha bármi kérdésed van, vagy olyan terméket szeretnél rendelni, ami jelenleg nincs készleten, írj nyugodtan!

1 megjegyzés:

Macus írta...

Nekem a kétvégű fa horgolótűből van (meg egy készlet kötőtű), és nagyon szeretem.