2010. január 24., vasárnap

Bemutatkozás

Helló mindenkinek :)
Nos, én is nagyon szépen köszönöm a meghívót, örülök, hogy itt lehetek!!! Bár a besorolással nem teljesen értek egyet, saját véleményem szerint a "már boldogulok vele" csoport simán sok lett volna :)
Kriszta vagyok, 2 gyermek édesanyja. A horgolást már nem is tudom mikor tanultam, már nagyon régen, teljesen autodidakta módon, idegennyelvű könyvekből. Próbálkoztam és folyamatosan próbálkozom egyéb technikákkal is, de a horgolás az örök szerelem, bármit is teszek, a horgolótűimhez mindig visszatérek :)
Pillanatnyilag ezen dolgozgatok, elméletileg nyárig elkészül egy blúz belőle: (csak azért elméletileg, mert hajlamos vagyok elkezdeni valamit, ami a végére egész más lesz, mint aminek indult :D)


A tavalyi évem egyik legmacerásabb munkája látható itt, melyről képeket még láthattok itt és itt is :)

Ha tudok valakinek bármiben segíteni (bár én azt mondom, hogy magam is folyamatosan tanulok), akkor nagyon szívesen teszem. A Hugomat a tavaly ősszel sikerült megfertőznöm a horgolással, az ő munkáit itt lehet megtekinteni :)


5 megjegyzés:

Lente Julcsi írta...

Ez akardigán igazán gyönyörű!

N.Zsuzsi írta...

Hű, ez az aprólékos munka... ha idegennyelvű könyvekből tanultál, tudnál abban segíteni, hogy más nyelveken mi a pálcák neve, és a rövidítések? nekem is van 1-2 angol könyvem, egyelőre azért vannak félre téve, mert nem tudom lefordítani magamnak.

Belinda írta...

Gyönyörű! Tavaly én is készítettem csillagokból egy bolerót, úgyhogy van fogalmam róla, mekkora meló.

Jandó írta...

Tényleg gyönyörű és különleges. Csak ámulok. :)

Eta írta...

Már megint lenyűgözöl. :o)))