2010. január 24., vasárnap

Bemutatkozás

Sziasztok! Először is köszönöm szépen a meghívót, úgy látom nagyon lelkes társaságba csöppentem :) Magamról csak annyit, hogy Annának hívnak, van egy 6 éves óvodás lányom és egy majdnem 8 éves kisiskolás fiam. Budapesthez közel élünk egy kis faluban. Régebben főleg kötni és varrni szoktam, de ősszel megláttam párom anyukájánál pár horgolt hópelyhet, amit megpróbáltam én is elkészíteni. Szerintem egész jól sikerültek a mintadarabok. Abszolút kép alapján horgolok, mert a leírásokat nem értem. Ezért is gondoltam, hogy csatlakozom hozzátok, mert itt rengeteget tanulhatok olyanoktól, akik évek óta horgolnak. Tele vagyok tervekkel, de most azt mutatom meg, ami eddig elkészült.Életem legelső horgolmányai. Hát igen, sikerült valami egészen egyszerűt kiválasztanom :) Ehhez készítettem egy leírást is, esetleg "lektorálhatná" egy hozzáértő. (A leírást itt lehet elolvasni.)Másik fajta hópihe...... és még egy, amit tegnap horgoltam egy (horgolt) sapkára.Kis virágok, amikhez kell még horgolnom egy kispárna huzatot...... és végül egy teljesen egyszerű kispárna maradék fonalból.

Egyenlőre ennyi, de teljesen elvarázsolt a horgolás, úgyhogy hamarosan újabb fotókkal jelentkezem.

Szép estét mindenkinek!

Annás

10 megjegyzés:

Belinda írta...

Meg kell mondanom, hogy le vagyok nyűgözve, "kezdő" horgolóként csodás dolgokat készítettél. Hiába, a tehetség többarcú.:) A leírások elsőre ijesztőnek tűnnek, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha bátran nekikezdünk, kis idő múlva eljő a megvilágosodás.:)

Puszedli írta...

A mai első próbálkozásom eredménye egy "szép" csomó. Ezek után szívesen feltenném a költői kérdést, hogy ha Te kezdő vagy én mi lehetek? :))

A lila párnás mintához kaphatunk vmi instrukciót? Gyönyörű!

Annás írta...

Köszi Belinda, várom azt a bizonyos "megvilágosodást", de sehogy sem akar jönni...

Puszedli, majd megpróbálok készíteni egy részletes fényképes "leírást" egy kis szöveggel, jó?

Jandó írta...

Hú, most engem is megleptél. Én Puszedlival vagyok kb. együtt a kezdő csoportban. El sem tudom képzelni, hogy tudtál elsőre ilyeneket horgolni. Én órákat szenvedek egy csíkkal :(.
A párna fényképes leírásának én is nagyon örülnék.

Annás írta...

Jandó, én is órákat szenvedek minden egyes darabbal. De nem adom fel, addig bontom és horgolom és bontom és horgolom (x10), amíg nem vagyok megelégedve...
A fényképes leírást a héten elkészítem a párnához, jó?

Zsófi írta...

Nekem is nagyon tetszettek a műveid, a hétvégén megnéztem a blogodat. Ügyes vagy. A lila párna telitalálat!

BCili írta...

nekem is el kellene kezdenem. A lila pánrád a kedvenc, de a blokkokból összerakott takarót is gyönyörű színű. Szeretem az oldalad képeit.

bolyet írta...

Nagyon szép darabok!A párna különösen!

Zsófi írta...

A nagymami mintával én is szemezek egy ideje. A tojások után rátérhetnénk arra. ;-)

Annás írta...

Köszönöm, aranyosak vagytok :)