2010. január 29., péntek

Javasolnám, hogy vegyük fel magunkat kedvencnek képpel. Így látszana, ki mivel ügyködik éppen. Persze nem mindenki horgolást tesz fel a blogjára, de szerintem ez nem olyan nagy baj.

5 megjegyzés:

Babi néni írta...

Szívesen elkészítenék egy olyan html-modult, amiben mindenkiről szerepel a profilkép, rövid bemutatkozás és link a blogokra...

A http://valsagkonyha.blogspot.com blogra is én csináltam, ha valakit érdekel, hogy nézne ki. :o)

Macus írta...

Nekem van egy gondom: ahol kitették a lányok az oldalamat, nem frissül. Nem vagyok egy szakértő, nem is blogspotos az oldalam, gőzöm nincs, hogy mi az oka ennek.
Valamit a múltkor csinált a férjem, és azóta pl. Kriszta látja valahol (az olvasóban?), ha új bejegyzésem van, de a listában nem jelenik meg.

Jandó írta...

Macus, ilyen oldal frissülős gond nálam is van, van akinek a blogja egyáltalán nem jelenik meg. De már másnál is hallottam ezt. Nem tudom sajnos, hogy mit lehet vele csinálni.

A kedvencek ötlet jó, már gondoltam rá, csak még van egy kis gondom vele.

Altair, köszi a felajánlást. :) Megnéztem, nagyon jó a válságkonyhás megoldás. A gondom csak az vele, hogy itt nagyon sokan vagyunk, és elég hosszú lenne. A másik, hogy ennél a sablonnál csak egy oldalsáv van, és így is elég sokminden van rata. Tudom, lehetne két sávosra is, de eddig már többször, több félét is próbáltam, és rengeteg hiba volt bennük. Lehet persze, hogy valamit én szúrtam el (bár megnézte más is, és neki sem ment). De ha gondolod, megbeszélhetjük. :)

Gabella írta...

Támogatom az ötletet!

Babi néni írta...

De már működik is az oldalsáv. :o)

Macus, lehet, hogy azért, mert tulajdonképpen csak a címet mutatja a feedly és a Greader is. Lehet, hogy a bloggeres modul nem tudja így kezelni. Csak egy ötlet. :o)

De a feedolvasóban nekem is mutatja az új bejegyzéseidet, szóval a többieknek is azt ajánlom. :o)