2010. január 31., vasárnap

Bontott fonal

Sziasztok!
Ti biztosan már bontottatok le régi pulóvert. Szeretném megkérdezni, hogy a gépi kötöttnek is érdemes nekifogni vagy azt nehéz bontani?
A színekre visszatérve: van egy nagyon ronda barna régi pulcsi, de most elővettem lebontani, mert felbátorítottatok, hogy sok múlik a színösszeállításon és hátha lehet még belőle valami. :D
Köszönöm a sok leírást! A tavaszi tündéri sapinak még nem tudok nekiállni, mert bonyolultnak tűnik nekem ez a csavarás. :D
Szeretnék még kérni vmi egyszerű virág leírást is, a nagylányom látott valahol neten belőle egy sor nyakláncot és most rágja a fülem, hogy próbáljam meg. Néztem neten leírást, de az bonyolultnak tűnt.

2 megjegyzés:

Marcsi írta...

Szia!
Én itt http://www.youtube.com/watch?v=1RNPo68nHFE&feature=PlayList&p=A85B2AB2AB90F6FE&playnext=1&playnext_from=PL&index=24 találtam horgolt virágokat. Nézz körül biztos tetszik majd valamelyik!

Zsófi írta...

Nyugodtan lebonthatod a gépi kötést is. Annyiban különbözik általában, hogy szabással alakítják ki a szabásvonalakat, így több kisebb szálad is lesz. Bár ez horgolásnál nem igazán lényeges.
Mivel szabott, nem muszáj felbontani a varrást; én brutális vagyok: levágom... :-)

A barnához jól illik
- másféle barna, fekete és natúr
- rózsaszín
- türkiz (az idén divatszín és divatos párosítás)