2010. január 25., hétfő

Újabb változások

Nagyon beindult az élet a blogon, aminek nagyon örülök. Úgy látom remek társaság gyűlt össze. :) Annyi mindent írtok, hogy már alig tudom követni- itt főként a hozzászólásokra értem. Ez persze nagyon jó, csak mégis sok helyen sok jó dolog van. Köszönöm Rózsaszín Pöttyöknek az észrevételt, hogy legyen kint az utolsó hozzászólások listája, hátha így kicsit jobban belelátni az egészbe. Már ki is tettem, remélem segít. Bármilyen ötletet, észrevételt szivesen veszek.
Továbbá találtam YouTubeos videósávot, amin horgolós videók jelennek meg automatikusan. Még nem volt időm megnézni őket, de remélem használhatóak. Igyekszem holnap belenézni, de írhattok véleményt is.

Még azt kérném, ha valakinél olyan kérdés merül fel, ami esetleg másnál is gondot okozhat, és csomó jó segítő válasz jön rá, írjátok a hozzászólás helyett megjegyzésbe, hogy jobban lássák a többiek is. Esetleg belinkelhetitek a kérdés feltevőjének bejegyzését. Valami folytatható lista lenne errre a legjobb, de még nincs ötletem, hogy lenne megoldható. Gondolkodom.

A besorolást is lassan átírom majd, csak sajnos elég kevés az időm. Igyekszem.

7 megjegyzés:

N.Zsuzsi írta...

Légy szíves állíts rajta, hogy ne ilyen kevés bejegyzés látszódjon egy oldalon, hanem legalább 30-40, így nagyon sokat kell lapozni.

Eta írta...

Dóri! Nem lehet azt megoldani, hogy a bejegyzéseknél megjelenjen az is, melyik eredetire reagáltak? Mert így igaz, h látod, ki mondott valamit, de nem igazán tudni, kinek. Több 100 bejegyzés után nehéz visszakeresni.
Köszi: Eta

Zsófi írta...

Wow! Ezt a gyorsaságot!
:-)

Jandó írta...

Eta, ez jó ötlet. Már néztem, de nem tudom hogy lehetne. Esetleg a moduloknál, ha találsz valami ilyesmit, az segítene. De sajnos csomót nem tudom mire jó pontosan, mert az angolom elég gyenge.

Rózsaszín Pöttyök, köszi. :) Igyekszem.

Eta írta...

Én nem vagyok ennyire profi, de este hazajön a lányom, majd megkérdem.
Köszi a gyors reakciót.

Eta írta...

Na, szépen kiderül, hogy grafomán vagyok. :o)
Szeretnék bekerülni a tagok közé, haladónak. Lehet?

Jandó írta...

Eta :) Persze, hogy bekerülsz a tagok közé, csak kis idő kérdése. De légyszi az új csoportosításnál add meg, hogy melyikbe tartozol, ha még nem írtad oda(pár bejegyzéssel korábban. A tagok frissülése folyamatban, csak elég sok munka, és sajnos nincs túl sok időm. De igyekszem, boccs.