2010. január 31., vasárnap

Oldalsáv

Közkívánatra - amivel teljesen egyetértek- kikerült az oldalsávba a kedvenc blogok listája, ahol az ide tartozók blogjai láthatóak (még alakul, mert jó sokan vagyunk) :).

Ezen kívül kiraktam egy horgolós képet, amit Annás blogján láttam, Horgo-blog felirattal. Remélem nektek is tetszik. Szerintem nagyon jó kép. Annás engedélyezte a felhasználását, így azt találtam ki, hogy aki szeretné, kiteheti a blogján, hogy ide tudjon találni más is, akit esetleg érdekel a horgolás.

6 megjegyzés:

Eta írta...

Mi lenne, ha Annás képe a fejlécbe is felkerülne?
Továbbra is max. dicséret a szervezésért. :o)
Van egy ilyen oldal, ahol ötleteket lehet kapni a blog alakításához, és kérdezni is lehet. (Kár, hogy én a kérdéseket sem mindig értem, nemhogy a válaszokat. :o() De talán az arculat alakításához hasznos lehet.
http://bloggerbloggerek.blogspot.com/
Szép napot.

Eta írta...

Bocsi, most nézem a listát, gondolom még alakul. Az előbbi lapon azt is elmondják, hogy lehet 3 sávossá tenni a blogot, hogy ne legyen ilyen irdatlan hosszú egy oldal.

Belinda írta...

Köszi! :)

Tündérlátta írta...

Szuper ötlet!

Jandó írta...

Köszi. Örülök, hogy jó lesz így. :)

Eta, köszi az oldalt, meg fogom nézni. A 3sávos sablont be tudom állítani, de valahogy eddig mindig valami hibát okozott. Egyelőre azért nem variálok vele. De tényleg jobb lenne. Az oldal meg direkt lett ilyen hosszú, mert rengeteg mindent vissza szoktam nézni, és nekem egyszerűbb, ha csak görgetek, nem kell állandóan lapozni. De ha ez valakinek zavaró, szóljatok nyugodtan (csak én mindig magamból indulok ki).

Eta írta...

Ja, nem zavar, hogy hosszú, ha a bejegyzések is az oldal aljáig tartanak, csak egy csomó blogban láttam olyat, h 3 bejegyzés, és 500 kedvenc, az egy kicsit fáraszó. Nem görgettem végig, bocs.
Én is szeretnék oldalt lenni. Lehet?
http://horgolok.blogspot.com/