2010. január 29., péntek

Tavasz tündéri

Én is egy sapit hoztam, tavaszi hangulatban.Pont azt szeretném mondani, hogy a színösszeállításon sok múlik!Nem kell mindig a bonyolult mintákkal küzdeni.Egymással különösen harmonizáló színeket érdemes alkalmazni és jó elindulni úgy ,hogy egy hangulatot,érzést követünk.Itt én a tavasz hangulatát szerettem volna érzékeltetni egy kislány szemével kicsit mesevilág szerűen!A sapit behúzott gombokkal, szalagokkal és farkasfoggal díszítettem.Igaz én is rendelkezem " szakszerű segítséggel" 5 éves kislányom folyamatosan inspirál-persze a két fiacskám mellett-ilyesmikre!

14 megjegyzés:

elina írta...

Imadom...a szinek csodassak es a gombok...az egesz sapka nagyon jol osze van hozva...csak kar hogy nem a kis modellen fotoztad:-D

Zsófi írta...

Csatlakozom! Nagyon jó!
Nagyon szeretem ezt a színösszeállítást. :-)

bolyet írta...

Köszi,aranyosak vagytok!Sajnos a kis modellt nem sikerült időben elcsípni mert amíg jó fény volt Ő "dolgozóban"/ovi/ tartózkodott.

Jandó írta...

Ahogy megláttam, leesett az állam. :) A színek tényleg nagyon jók együtt, igazi tavasz. Nagyon szeretem. A díszítés, és az egész együtt nagyon tetszik.

krisz írta...

Hát ez valami tündéri!Nekem is nagyon tetszik!A szinek,a diszités minden annyira szép!

Piroseper írta...

Elképesztően aranyos! :) A színek nagyon jók együtt.

Natti írta...

GYönyörű a sapi, nekem is tetszik. Hasonlót készítettem most én is.

BCili írta...

Jujj jujj, jujj ez hihetetlen szép, gyönyörű, a színek a gombok és a szalag! Ilyen a Lilinek is kell meg nekem is :)

Mi a minta? egy 1 ráhajtásos sor váltva 2 ráhajtásossal?

Macus írta...

Ez is szuper! A virágok teszik teljessé, az biztos.

Lente Julcsi írta...

Csatlakozom,nagyon szép!

Névtelen írta...

Nagyon tetszik. Nekem most 2 éves a kislányom és remélem eljutok olyan szintre tavaszra, hogy tudok neki ilyet is készíteni. Leírást tudnál hozzá adni?

Annás írta...

Igazi "tavasztündér" sapka! Igazad van, nagyon sok múlik a színeken és a kiegészítőkön (gyöngy, szalag, gomb, flitter, akármi...)

bolyet írta...

Jajj Lányok, ne má...!!Ugye ennyit tesz a jó színösszeállítás és a díszítés megkomponálása!Ezt szerettem volna érzékeltetni!/No persze én sem találom el mindig../Hamarosan bejegyzem a készítését!

Ledorka írta...

Most láttam, és muszáj megírnom, hogy ez csodás. :))) Tényleg nagyon jó a színösszeállítás, és szuper anyagokat választottál a behúzott gombokhoz is. Gratulálok! )