2010. január 23., szombat

A közös munka elkezdődik

A blog már működik, lehet már írni is. Várok mindenkit szeretettel.

Egyelőre 3 kategóriába soroltalak titeket (leginkább saját véleményetek alapján, bár ezzel többször nem értek egyet-persze jó értelemben), kezdő-haladó-profi. Az oldalsávban meg is találjátok. Ezen bármikor lehet változtatni, csak szóljatok. Mindenkinek belinkeltem a blogját, hogy aki kíváncsi rá, ne kelljen keresgélnie.


A blog kinézete, és szinte minden benne alakulóban van. Ha van ötletetek, észrevételetek, nyugodtan szóljatok. Amit szeretnék kérni, hogy röviden írjatok magatokról (elég pár sort, de több is lehet persze), hogy mikor kezdtetek horgolni, miket készítettetek eddig. Meg ami még eszetekbe jut. Kép is jöhet.


Egy plusz kérésem lenne még. Küldenétek (ezt a címemre) a fonalaitokról, horgolótűitekről olyan képet, amin csak ezek vannak, jó közelről? Arra gondoltam, készítek belőle egy montázst, és ez lenne a fejléc képe. Persze ha van más ötlet, az is jöhet. Köszönöm.

4 megjegyzés:

N.Zsuzsi írta...

Jó reggelt :)
a blog kinézete nekem tetszik.
Oldalt a blogok nem jól vannak linkelve, az egész eleje egybefolyik.

Jandó írta...

Zsuzsi, de jó, hogy tetszik. :) Nagyon köszi, hogy szóltál. Mikor csináltam, mégjó volt, nem tudom mi lett vele. De már javítottam is.

krisz írta...

Nekem is nagyon tetszik!Szépet csináltál!A képet meg majd küldöm.

Annás írta...

Sziasztok! Köszönöm a meghívót, hamarosan írok egy kis beszámolót, hogy mit is készítettem eddig és hogy mik vannak éppen alakulóban. Nem lesz hosszú a lista... egyenlőre... :)
Csini a blog!
Jó horgolást mindenkinek!