2010. február 26., péntek

Bemutatkozás, Karina

Kedves Horgolótársak!

Köszönöm a Jandónak a kedves invitálást, nagyon tetszett ez a közös horgolós blog, csak nem volt bátorságom jelentkezni, lesz-e időm ide is írni, naprakészen figyelni a fejleményeket :)
3 fiam van, innen a blogom címe is, gyógypedagógus vagyok, igaz, most gyeden, a legkisebb csak 14 hónapos. Nagyon szeretek horgolni, kötni, fiaimnak, családomnak, barátaink gyerekeinek ezt-azt készíteni. Újra-kezdőnek mondanám magam, az alapokat még gyerekkoromban megtanultam, de igazából most kezdtem, bő fél éve, hogy hobbiból horgolgatok. Kötésben még kezdőbb vagyok és a horgolás az, ami valóban kikapcsol. Nagyon szeretem a színátmenetes fonalakat, akkor ugye nem kell erőltetni, hogy minta is legyen :) Jelenleg egy nagyinégyzetes takarón dolgozom, de ha megengeditek megmutatom az eddigi horgolmányaimat. Néhány fiúsapit is találtok a képen, csak bátran, lehet fiúknak horgolni :)


Van egy barátnőm, aki babákat fotóz, vele szoktuk összedugni a fejünket, mi mutatna szépen a képeken, és neki is készítettem már néhány kelléket. Hihetetlenül jó érzés viszontlátni az alkotásaimat a fotóin.


Ja, és imádok a képekből kollázsokat szerkeszteni :)))

5 megjegyzés:

Jandó írta...

Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk. :) Nagyon tetszenek az eddigi munkáid, már nézegettem őket a blogodon is. A fotók is nagyon szépek, a kellékekkel együtt.

BCili írta...

Nagyon szépek a munkáid, és milyen jó hogy van aki ezt ilyen szuperül megörökíti!

Jandó írta...

Azt nem is írtam, hogy nagyon szépek a gyerekeid. :)

Névtelen írta...

tolle Handarbeiten, die Maus ist der Knaller

Karina írta...

Jandó, BCili,nagyon aranyosak vagytok, köszi. Igen, a felső kollázson lévő fiúk az enyémek :) Fotózni én is nagyon szeretek, de nem tudok, így Kata tehetségén keresztül élem ki magam, sokszor egy rugóra jár az agyunk, mondok egy ötletet és kiderül, hogy azon már ő is gondolkozott :)
Kristina, Danke :)