2010. február 23., kedd

"Horgolós Teresa" oldalai

Ígértem youtube oldalakat, ahonnan a tudományomat gyarapítom, és látom, hogy már mások is idéztek onnan. Nagyon szeretem ezt a hölgyet:

És most vettem észre, hogy itt is jelen van:

Még egy kis kiegészítés: készült a hétvégén 3db kosárkám, de annyira az utolsó pillanatban végeztem velük, hogy elfelejtettük lefényképezni elajándékozás előtt. Legalább Teresa ezen videóját belinkelem ide mulasztásomat orvosolandó.

8 megjegyzés:

Kriszta írta...

Igen, Terezának nagyon jó oldalai vannak :)
http://crochet-mania-grannysquare.blogspot.com/ - ez az oldala leginkább nagyi négyzetekkel, míg ez: http://crochet-mania-flowers.blogspot.com/ - horgolt virágokkal foglalkozik. De van oldala recehorgolással is :) Csak ajánlani tudom a videóit is :)

micuska írta...

Ja, persze! Nem a videoklipjeit linkeltem, csak az oldalt! A videókból tanultam meg horgolni, úgyhogy csatlakozom az előttem szólóhoz.

Zsófi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Zsófi írta...

Ugye, írhatok pár szót a linkelésről?

Nem tudom melyik verzióban használod a bloggert (régi vs új szerkesztés, illetve draft), de mind a háromban kb. ugyanúgy kell megadni a linkeket.

Rögtön a formázás után, a képbeillesztés előtt található az ikonja. Erre kattints rá, mikor beírsz egy linket. Felugrik egy ablak, ahol egyrészt megadhatod, hogy a linkkel milyen szöveg jelenjen meg a lapon; másrészt megadhatod a linkelni kívánt URL-t (amit itt is leírtál). LeOK-zod és kész.

Ezután, ha elolvassuk a bejegyzéseket, akkor rákattintva a linkre, rögtön oda is jutunk, nem kell új lapot nyitni és rámásolni a címet.

OK? :-)

És ki tudnád ezt javítani? (Az irányítópulton rákattintasz a bejegyzések szerkesztésére, majd ott megtalálod az összes eddiginek a címét, és mindegyiket elolvashatod. Viszont csak a sajátjaidat szerkesztheted. Erre a címre kattints rá.)

(A megjegyzés közbeni linkekről esetleg Altair írhatna egy szösszenetet, mert azt én sem tudom, hogy kell. :-P)

micuska írta...

Vettem. Na milyen az eredmény?

Zsófi írta...

Köszönöm szépen. :-)

micuska írta...

Ás az avatar-omról tudsz valamit?

Zsófi írta...

Hát, abban is Altair a profi.
Remélhetőleg erre téved. :-)

(Én a profilomban állítottam be: a fényképnél valamit be kellett klikkelni, de sajnos már nem tudom, hogy mit (vmi olyasmi, hogy jelenjen meg a hozzászólásoknál) - a képem pedig már nincs a gépemen, hogy leteszteljem.)