2010. április 16., péntek

Kérdés

Lenne egy suta kérdésem. Hol próbálkozzak meg táskafül, műanyag vagy fa, vételével, ha a fonalboltomban már nem árulják? Kreatív bolt esetleg, vagy ott ne is számítsak arra, hogy van náluk raktáron?

8 megjegyzés:

Gabella írta...

Én is pont őt akartam írni! :)

fxtina írta...

És én is :-D

Babi néni írta...

Akkor hadd írjak két másikat:

A Teréz krt-on (Oktogonnál) a Varrógépcentrumban (www.varrogepcentrumkft.hu) van táskafül is, de vagy sok pénzt kell vinni, vagy félszemet becsukni, mert nehéz nem venni még egy csomó klassz kütyüt a varráshoz. :o)

A másik pedig a Boráros téri (Vagy a B is kicsi kéne legyen? Hogy írják ezt helyesen?) Duna ház (HÉV megállóban) első emeletén van a Rayher hobbi (http://www.rayher.hu/hun/index.php?page=termekek&grp=17), ahol mindenféle hobbi tartozékai mellett a táskavarráshoz való alkatrészek is kaphatók.

Mindkettőnek van webáruháza is.

Kriszta írta...

Ritánál is vannak szép táskafülek: http://szentpyr.hu/index.php?page=3&cPath=65

Timtom írta...

Ha Óbudai vagy, akkor a B&ZS stúdióban is van a Bolgár u. 2-ben. (www.patchworkbzs.hu).

Amelie írta...

Székesfehérváron lakom, így maximum rendelés jöhet most szóba. ^^ És köszönöm a sok segítséget. :)) Most dúskálok a jóban, és egyelőre nem tudok választani. xD

Hencsi - bneheni írta...

Székesfehérváron? Szerintem Bogiéknál van, mindjárt utána nézek, Ők is fehérváriak :)

Hencsi - bneheni írta...

Most nem látom, hogy lenne nekik, de egy e-mailt megér sztem, ha már helyben vannak, vedd fel velük a kapcsolatot, ha gondolod. Én úgy emlékszem, régebben volt táska fülük is.

http://www.tuparna.hu/