2010. április 27., kedd

Még mindig játék

Igazából ez készült el elsőnek a játékra, de aztán mégis a tündér-ékszerek mellett döntöttem, annyira örült neki az a tündér, akinek készültek. (Született még hozzájuk egy virágtündér szoknya is, a blogomon láttok róla képet.)
Ha valaki kedvet érez a papucs elkészítéséhez, leírás itt.

Legyen szép napotok!

8 megjegyzés:

ruju írta...

óóóó, én ettől a papucstól lettem elkötelezett híve a horgo-blognak! Éppen most végzek az első "igazi" párral. Olyan szép (a tiéd).

Zsófi írta...

Kezdtem örülni, hogy a Mary Jane lesz a következő forduló témája. :-o

Nagyon szép ez is.

Nils Holgersonné írta...

miota meghorgoltam az elsot, en is alig varom, hogy csinaljak meg! :)
hetvegen horgoltam miniben egyik unokahugom kedvenc babajara. Gyors volt, es a kislany oda volt, hogy milyen jofej nagynenje van. Hat igen :D

KicsiKató írta...

Jajj, de nagyon tetszik!:))

micuska írta...

Lefotóztad a tündért a szoknyában és az ékszerekben? Nagyon csini lehet.

BCili írta...

Nagyon szép, azt hiszem ez lesz a következő horgolásom. Egyszerűen ki kell próbálnom, össze kell hasnlítanom a varrt és a horgolt papucsot :) Mennyi fonalból jön ki egy pár?

Mesi írta...

Örülök, ha kedvet csináltam hozzá :))
Micuska: még nem készült róla jól sikerült kép, amit feltehetnék, de már más is kíváncsi volt rá, úgyhogy holnap megkérem a lánykát egy kis tündér-modellkedésre :)
BCili: Én meg pont a te varrt cipőidbe vagyok beleszerelmesedve, folyton nézegetem őket :) A papucshoz pár centi híján volt elég egy 5dkg-os gombolyag mert dupla szállal horgoltam, 4-es tűvel. De jobb lett volna 3-as, kicsit lyukacsos lett így. A fonálnak sajna nem emlékszem a nevére.

BCili írta...

Mesi, köszönöm, akkor talán elég lesz egy gombolyag simán használva.
A cipők meg, hááát a varrást nem adom fel :)